Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, no hd channels on dm800 at DreamBox forum; Hi there can anyone please help? when i scan for channels I dont find any HD Channels apart from BBC ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
no hd channels on dm800
Old
  (#1)
roblumb
Junior Member
 
roblumb's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2009
no hd channels on dm800 - 27-July-2010, 22:06

Hi there can anyone please help? when i scan for channels I dont find any HD Channels apart from BBC & ITV

I have tried doing a manual scan and entering the Freq Etc but still no channels

Also when i go into sat finder & change setting to DVB S2 the signal disapears

Iam fixed on to Astra 28.2

Can anyone please help me with a sollution

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 50825
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,424 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
27-July-2010, 22:23

Quote:
Originally Posted by roblumb View Post
Hi
you forgot to

!!
...

unfortunatly...rule 5# broken,,with this quoted post..

its about time u visit the introduction section...

tutorials

when this prewarning goes ignored..warning will follow.

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
footylad
Member
 
footylad's Avatar
 
Offline
Posts: 86

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 180
Magic: 28 / 5165
Experience: 23%

Thanks: 27
Thanked 20 Times in 15 Posts
Join Date: Aug 2008
28-July-2010, 01:46

Had this problem, Rescan the satellites manually or use a working Channel List, sometimes the Channel lists are corrupt and anything that is encrypted have "No Signal" only allowing FTA HD services to clear. Reflash may also help if this fails.

Footylad
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
channels, dm800


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox