Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, problem with diseqc 4X1 and dm600 at DreamBox forum; i think you are right. i have also tried with a tutorial without result. On my coaxial cable it is ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
circa248
Banned
 
circa248's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1295
Experience: 97%

Thanks: 12
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Brussels
Age: 29
20-June-2009, 12:33

i think you are right. i have also tried with a tutorial without result.

On my coaxial cable it is written:

"ASAT Germany 4-fach geschirmt 120 dB digital coaxial cable"

and i have 50 meters of cable between the dish and the receptor.

i don't know if such a cable is compatible with the diseqc...
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 51597
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
20-June-2009, 12:45

The cable is compatible.
When the cable works directly on a LNB without problem, than the switch is a problem or the connections between the switch and LNB's
F connector not properly connected or the pieces of cable are bad from corrosion ....

Or your diseqc setup is done wrong (unless you get image (disregard signal strenght)

50mtrs is pretty long,but cable is allowed to be 100mtrs


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to morte For This Useful Post:
circa248 (20-June-2009)
Sponsored Links
Old
  (#13)
circa248
Banned
 
circa248's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1295
Experience: 97%

Thanks: 12
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Brussels
Age: 29
20-June-2009, 12:45

ha! and i have a second type of cable to rely the lnb to the switch:

"C(UL) CMG E233577 18 AWG 75 C Wire Works Professional Series Quad RG6 0952FT"

i don't know if someone understand this language LOL
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
circa248
Banned
 
circa248's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1295
Experience: 97%

Thanks: 12
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Brussels
Age: 29
27-June-2009, 23:48

Well,

it seems that my problem is with the Q72 transitor which has a defect...

i have to bring my dreambox to reparation...
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to circa248 For This Useful Post:
morte (28-June-2009)
Reply

Bookmarks

Tags
diseqc switch dreambox600


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox