Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, Search good cccam.prio at DreamBox forum; Hello i search a good cccam.prio Thank's for your help...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Search good cccam.prio
Old
  (#1)
zimmi10
Banned
 
zimmi10's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 968
Experience: 62%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2008
Age: 33
Search good cccam.prio - 05-November-2009, 20:38

Hello


i search a good cccam.prio


Thank's for your help
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
AgentSixtynine
ECS Expert
 
AgentSixtynine's Avatar
 
Offline
Posts: 327

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 397
Magic: 109 / 10025
Experience: 89%

Thanks: 8
Thanked 307 Times in 125 Posts
Join Date: Apr 2008
05-November-2009, 21:28

you missunderstood. he is seaching a GOOD one and not the badest ever seen in this forum.

a prio file is personal. a prio of someone else will make your cccam slow and will even avoid to open some channels for you.
you have to build a own, or if that's to tricky for you, then it's better to use no prio.


===============================================
CCcam 2.2.1 running on a Debian 5.0.7 Server
and
CCcam 2.1.3 with SBox 0.0.4-7 running on a Debian 5.0.7 Server
===============================================
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
mehmedovic
Permanent Banned
 
mehmedovic's Avatar
 
Offline
Posts: 72

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 160
Magic: 24 / 3424
Experience: 40%

Thanks: 4
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Aug 2009
06-November-2009, 02:14

can you give me some advice how to build it - step by step..
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
AgentSixtynine
ECS Expert
 
AgentSixtynine's Avatar
 
Offline
Posts: 327

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 397
Magic: 109 / 10025
Experience: 89%

Thanks: 8
Thanked 307 Times in 125 Posts
Join Date: Apr 2008
06-November-2009, 10:12

if you have a channel or provider that opens slow, then you have to look what cardtype is the fastest in your cardpool. and for this type you give a prio.
for example:
you want to watch sky de, but it takes a long time to open.
then you take a look, what cardtype is the best in your share. is it nagravision with caid 1702 or NDS with caid 9c4. if you knew that, then you give prio to the better cardtype and test your zappingtimes again.


===============================================
CCcam 2.2.1 running on a Debian 5.0.7 Server
and
CCcam 2.1.3 with SBox 0.0.4-7 running on a Debian 5.0.7 Server
===============================================
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
zimmi10
Banned
 
zimmi10's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 968
Experience: 62%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2008
Age: 33
06-November-2009, 13:16

ok. but i must configure the cccam prio on my dreambox or on my server ubuntu??
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
AgentSixtynine
ECS Expert
 
AgentSixtynine's Avatar
 
Offline
Posts: 327

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 397
Magic: 109 / 10025
Experience: 89%

Thanks: 8
Thanked 307 Times in 125 Posts
Join Date: Apr 2008
06-November-2009, 18:48

on the dreambox of course. it's only for watching tv and doesn't have an impact to the share.


===============================================
CCcam 2.2.1 running on a Debian 5.0.7 Server
and
CCcam 2.1.3 with SBox 0.0.4-7 running on a Debian 5.0.7 Server
===============================================
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
olindo
Permanent Banned
 
olindo's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 689
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
04-May-2010, 18:52

Why should cccam.prio? I want to lock a client in the channel KlanTV (DigitAlb) for may server.
I have this configuration in F-line of cccam.cfg:
F: client3 paswword3 2 0 0 { 0:0:2,0B00:000000:08AC:0 }
but to him, the channel is not closed..!!! what must be wrong.??!
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
boknoy_ph
Super Moderator
 
boknoy_ph's Avatar
 
Offline
Posts: 2,392

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 23486
Experience: 57%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
04-May-2010, 19:46

try reading the tutorials again and use:

F: client3 paswword3 2 0 0 { 0:0:2, 0B00:08AC:0 }


HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
olindo
Permanent Banned
 
olindo's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 689
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
05-May-2010, 07:18

....or so not work.!!!!!!!
for setting the viewing time I acted so (I was from 9.00 until 10.00 does not work for client) :
F: client3 password3 2 0 0 { 0:0:1, 09:00-10:00 } but not work >!!!!
where is the problem..?

Last edited by olindo; 05-May-2010 at 20:55..
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam.prio, good, search


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox