Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, Vhannibal Satellite Services Customizer at DreamBox forum; If you're like me, and like the vhannibal services, but don't like having all of the satellites included, then use ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Vhannibal Satellite Services Customizer
Old
  (#1)
sp0t
Member
 
sp0t's Avatar
 
Offline
Posts: 54

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 129
Magic: 18 / 3523
Experience: 19%

Thanks: 2
Thanked 19 Times in 5 Posts
Join Date: Sep 2008
Vhannibal Satellite Services Customizer - 26-September-2009, 22:05

If you're like me, and like the vhannibal services, but don't like having all of the satellites included, then use the list to customize your satellite choices.

This process takes the latest listings and selects only the satellites/services/bouquets for only those satellites you've selected.

This means faster zapping, quicker webinterface and less bulk.

Any feedback will be appreciated. Up next on my todo list is being able to strip out all radio stations for those who don't use the dreambox for a radio.

Last edited by sp0t; 26-September-2009 at 23:24..
   
The Following 7 Users Say Thank You to sp0t For This Useful Post:
Danny73 (27-September-2009), eikelstorm (06-March-2011), geokouve (19-March-2011), GuJack20 (26-September-2009), kahl (29-October-2011), morte (05-October-2009), opala (10-October-2009)
Old
  (#2)
Rudi1
Member
 
Rudi1's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 2374
Experience: 22%

Thanks: 4
Thanked 13 Times in 5 Posts
Join Date: Nov 2007
26-September-2009, 23:28

This is great!Vhannibal has the most recent update list,I am try to select 4 satellite 19E 16E 13E 28E and works just fine.
I hope you can update the settings regular.

thanx!
   
The Following User Says Thank You to Rudi1 For This Useful Post:
tbosat (01-September-2010)
Sponsored Links
Old
  (#3)
sp0t
Member
 
sp0t's Avatar
 
Offline
Posts: 54

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 129
Magic: 18 / 3523
Experience: 19%

Thanks: 2
Thanked 19 Times in 5 Posts
Join Date: Sep 2008
27-September-2009, 02:14

It's done automatically, so it should consistantly stay up to date.
   
Old
  (#4)
Rudi1
Member
 
Rudi1's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 2374
Experience: 22%

Thanks: 4
Thanked 13 Times in 5 Posts
Join Date: Nov 2007
27-September-2009, 18:37

This site is already in my bookmark-twice!
   
Old
  (#5)
Rudi1
Member
 
Rudi1's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 2374
Experience: 22%

Thanks: 4
Thanked 13 Times in 5 Posts
Join Date: Nov 2007
30-September-2009, 12:16

Today when I am try to download settings have this error message:

Quote:
Couldn't match satellite?!
   
Old
  (#6)
GuJack20
ECS Expert
 
GuJack20's Avatar
 
Offline
Posts: 309

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 385
Magic: 103 / 10366
Experience: 43%

Thanks: 91
Thanked 70 Times in 55 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 39
01-October-2009, 21:40

me too..from 2 days now :(:(:(
   
Old
  (#7)
Rudi1
Member
 
Rudi1's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 2374
Experience: 22%

Thanks: 4
Thanked 13 Times in 5 Posts
Join Date: Nov 2007
05-October-2009, 10:58

Looks like that this project not work anymore
   
Old
  (#8)
hidalgo
Junior Member
 
hidalgo's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 80
Experience: 10%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
13-October-2009, 12:02

Same error message as I just tried...
   
Old
  (#9)
sskiller
Junior Member
 
sskiller's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 462
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
17-October-2009, 03:26

same error for me too... too bad, it looked so interesting...
   
Old
  (#10)
netios229
Junior Member
 
netios229's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 315
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
17-October-2009, 10:22

Same error Couldn't match satellite. I have been trying for a couple of days now but it still the same.
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
customizer, satellite, services, vhannibal


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox