Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, Where to find channel lists? at DreamBox forum; karolina, cccamchannel.info cannot be opened with dreamboxedit. still looking for channel lists......

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
profesional
Member
 
profesional's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2259
Experience: 68%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2009
13-September-2010, 11:02

karolina, cccamchannel.info cannot be opened with dreamboxedit.

still looking for channel lists...
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24933
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
13-September-2010, 13:40

Quote:
Originally Posted by profesional View Post
karolina, cccamchannel.info cannot be opened with dreamboxedit.

still looking for channel lists...
Friend in your post you make big misunderstending in first your post you ask about chanel list [chanell list is seting] now you can edit/send to box cccamchannel.info [cccamchannel.info is info to plugin or cccampfhp in this files you write all sid chanell changed to name chanell ]. If you can send your cccamchannel.info to box is easy to send this files by FTP program to directory in box.

I think you mast more write about your problem becocuse 4-6 pers who write answered in your topic understend difrent your first post.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
profesional
Member
 
profesional's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2259
Experience: 68%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2009
13-September-2010, 13:59

I am sorry if that caused a misunderstanding. I just want to be able to scan all the available channels in a given satellite.

I had another satellite receiver and it scanned more channels than my dreambox 500s. They told me I need a channel list to see all the channels.

Any suggestions?
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
Pittsey
Member
 
Pittsey's Avatar
 
Offline
Posts: 90

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 186
Magic: 30 / 5005
Experience: 46%

Thanks: 23
Thanked 21 Times in 17 Posts
Join Date: Oct 2008
13-September-2010, 14:08

Just rescan your 500? No?


DM800

80cm Dish with Multi LNB. 13e, 19.2e, 28.2e

Local - JSC Sports Via. 4 channels 1- 10

Location - London
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50737
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
13-September-2010, 14:10

You need this http://www.eurocardsharing.com/f164/...ight=generator

(13-September-2010 13:10)
Like the first reply told you


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)

Last edited by morte; 13-September-2010 at 14:10.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
weemorgy
Member
 
weemorgy's Avatar
 
Offline
Posts: 86

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 180
Magic: 28 / 2696
Experience: 23%

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2012
11-April-2013, 20:46

Quote:
Originally Posted by sleepy1958 View Post
Google for satellites-xml and the first choice will take you to a site where you can add whatever sat you're looking for.
You can compile a sat list either in xml format for DMs or ini format for other receivers.
Hope this helps m8.

hi all, know this is an old post, but need some advice on where to put the ini files i downloaded, i have a technomate tm500s

any help would be appreciated...thanks
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
channel, find, lists?


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox