Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tools

Tools Discussion, help plese at DreamBox forum; Hi all; It's been a while sind i've been on the site, but now i have a problem. I got ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
help plese
Old
  (#1)
dillon
Member
 
dillon's Avatar
 
Offline
Posts: 60

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 140
Magic: 20 / 4601
Experience: 62%

Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2006
help plese - 07-October-2012, 20:19

Hi all;

It's been a while sind i've been on the site, but now i have a problem.
I got a dreambox 800 HD se and i would flash it, but i am not able to connect with Dreamup. When i put the ip-adres in the programm and click the "connect" tab and i put on the power (complete power off of the dreambox) than dreamup doesn't connect. I also tried via the web but no succes. Who can help?

Thanks in advance


VU+ duo
Open PLI
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33118
Experience: 67%

Thanks: 1,669
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
07-October-2012, 20:48

Have you checked first that you can see the box on local network? Check your router for connected devices and double check.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49305
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
07-October-2012, 20:52

are you talking clone or original?


cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#4)
dillon
Member
 
dillon's Avatar
 
Offline
Posts: 60

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 140
Magic: 20 / 4601
Experience: 62%

Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2006
12-October-2012, 16:43

hi all;
i checqued to see if the box is online and when i let the box checque for internetconection all is ok, i can send messages to the box and they apear on the tv screen, and the box is an original. Its just imposible to flash the box


VU+ duo
Open PLI
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
opala
ECS Master
 
opala's Avatar
 
Offline
Posts: 1,432

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23778
Experience: 43%

Thanks: 901
Thanked 1,095 Times in 430 Posts
Join Date: Sep 2007
13-October-2012, 00:31

,..if you won to flash your dm800se with dreamup,

1.-connect dm800se directly Lan DM800se-to-modem/router
2.-connect dm800se via miniusb DM800se-to pc or laptop
3.-switch dm800se off on button behind
4.-open dreamup latest for dm800se-and check on "use network"-and select your com-port
5.-press the "Connect" - button
6.-and then connect the box to main power/on on the button behind
7.-select correct Image for dm800se orign,..as you say that you have original,.
8.-if all goes whell you done!,.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox