Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tools

Tools Discussion, monitor sharing at DreamBox forum; Hi, I was wondering if there's a tool to monitor cardsharing (CCAM). I would like to see who's currently connected ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
monitor sharing
Old
  (#1)
kabouterplop
Junior Member
 
kabouterplop's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
monitor sharing - 21-February-2008, 14:49

Hi,

I was wondering if there's a tool to monitor cardsharing (CCAM).
I would like to see who's currently connected to my dreambox.

regards
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
FSS
ECS Expert
 
FSS's Avatar
 
Offline
Posts: 202

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 306
Magic: 67 / 9050
Experience: 25%

Thanks: 36
Thanked 98 Times in 27 Posts
Join Date: Dec 2007
21-February-2008, 14:55

CCcamInfoPHP and CCcamCC


[FSS .SE] [PC Server 24/7/365 | PIII @ 500MHz | 512MB SDRAM | 10GB ATA HD]
[Dreambox DM800HD (sim 2.01 bl 76A)]
[Triax Multifocus 110cm | 28.2E 19.2E 13E 7E 5E 1W 8W (+2 60cm > 15W + 30W)]

   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
agronbb
Junior Member
 
agronbb's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 79
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jan 2008
23-February-2008, 15:22

gbox share control v1.0 Beta2.7

http://www.censored.censored.censore....censored..com

cheers
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to agronbb For This Useful Post:
JusTQL (14-December-2008)
Old
  (#4)
zenuwen
Banned
 
zenuwen's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 78
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
28-February-2008, 00:14

http://<ip-dreambox>:16001/
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
dsmcg
Junior Member
 
dsmcg's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 248
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
03-March-2008, 22:27

Quote:
Originally Posted by zenuwen View Post
http://<ip-dreambox>:16001/
Standard is 16001 but can be configuret in CCcam.cfg with the Line:
WEBINFO LISTEN PORT : 16001
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
kabouterplop
Junior Member
 
kabouterplop's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
05-March-2008, 15:37

I tried http://my_dreambox:16001 and also checked the port in ccam.cfg 16001.
As result I only get "Welcome to ccam .. commands: info,clients,activeclients,servers,..."

But I can't click on anything on this screen. How can I use this "commands"????
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
Smurfer
Super Moderator
 
Smurfer's Avatar
 
Offline
Posts: 1,100

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 366 / 21709
Experience: 13%

Thanks: 869
Thanked 1,475 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
05-March-2008, 17:55

Quote:
Originally Posted by kabouterplop View Post
Hi,

I was wondering if there's a tool to monitor cardsharing (CCAM).
I would like to see who's currently connected to my dreambox.

regards
Read this:
http://www.eurocardsharing.com/showthread.php?t=32163



...shortest ban in the history of the board...
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
sportcafe
Junior Member
 
sportcafe's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 869
Experience: 25%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
Age: 43
13-August-2008, 03:21

try this tool
Card Sharing CONTROL 1.0.3a
http://www.eurocardsharing.com/f29/c...l-1-0-3a-57755
   
Reply With Quote
question""" please assist, craig,
Old
  (#9)
craig
Senior Member
 
craig's Avatar
 
Offline
Posts: 109

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 211
Magic: 36 / 5808
Experience: 45%

Thanks: 1
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Aug 2008
Unhappy question""" please assist, craig, - 07-October-2008, 20:47

is the webinfo port "
, the port i give to others in my cline?

"i have the option to change this throgh my menu using the dbox remote", i assumed its 12000 but why ? btw, i have no-ip running aswell ,,



if not where do i set it? , or how ?, as others cant connect to me,

dbox500
ccam 2.09
jade pli image,
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
Geertjen
Junior Member
 
Geertjen's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 20
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
21-October-2008, 22:44

CCcamInfoPHP - works like a charm
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox