Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, Complete Tutorial For CCcam Installation & Setup In DMM at DreamBox forum; @dubcitydude, just download the file in your box and configure it according to your settings also you can replace it ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#41)
munna
Warez Master
 
munna's Avatar
 
Offline
Posts: 1,207

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 731
Magic: 402 / 22667
Experience: 26%

Thanks: 0
Thanked 674 Times in 220 Posts
Join Date: May 2007
Age: 32
22-September-2008, 18:12

@dubcitydude, just download the file in your box and configure it according to your settings also you can replace it manually from your laptop after completing configuration
   
share level
Old
  (#42)
jim505
Junior Member
 
jim505's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 73
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2008
share level - 24-September-2008, 13:24

Hi,

Regarding this:

Quote:
# F: user3 pass3 5 0 1 { 0:0:3, 0100:000080:1 }
#
# user3 gets all cards at a maximum of 5 hops away from us,
# and get's to share them down two further levels beyond his own level.

My question is what does "share them down two further level means" is that he can only have two clients connected to his box (asting as a server), of does it mean that his client can also share it one time further down (his client being one, and his client's client is the 2nd one)

To clarify the above even more, for example, if someone have right for downhop of 5, does this means he can make his DB a server (with F lines) and only have 5 clients connected at the same time or the downhop is purely for client to client and then down to a third client in series.

Regards
Jim...
   
Sponsored Links
Old
  (#43)
gangster429
Donator
 
gangster429's Avatar
 
Offline
Posts: 136

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 242
Magic: 45 / 6580
Experience: 71%

Thanks: 66
Thanked 116 Times in 38 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 33
30-September-2008, 14:34

Thanks that was the missing part I was looking for.

"SELECT CCcam 2.0.4 AS DEFAULT CAM" solved the problem.
   
Old
  (#44)
kel888888
Junior Member
 
kel888888's Avatar
 
Offline
Posts: 13

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 34
Magic: 4 / 984
Experience: 38%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2008
04-October-2008, 17:20

hi, can the cline start with the symbol # ??
   
Cccam.cfg File Tutorials
Old
  (#45)
onlyamir007
Junior Member
 
onlyamir007's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 252
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2007
Cccam.cfg File Tutorials - 09-October-2008, 12:23

hi Friends,

i just bought my dreambox so im new i have some queries u can say i need tu learn some offcourse i can learn from experience PPL's like u guys, well i have some question

1. Is there any good company cardsharing server provider i mean paid one.
2. I have some one connection which my friend giving me its virtual card sharing can i share with my others frds also?
3. i can put more then one C: Line in my cfg file?
4. Where i can find complete tutorial for Cccam.cfg file where i can get all syntax and syntax information
   
Old
  (#46)
munna
Warez Master
 
munna's Avatar
 
Offline
Posts: 1,207

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 731
Magic: 402 / 22667
Experience: 26%

Thanks: 0
Thanked 674 Times in 220 Posts
Join Date: May 2007
Age: 32
09-October-2008, 18:00

Quote:
Originally Posted by onlyamir007 View Post
hi Friends,

i just bought my dreambox so im new i have some queries u can say i need tu learn some offcourse i can learn from experience PPL's like u guys, well i have some question

1. Is there any good company cardsharing server provider i mean paid one.
2. I have some one connection which my friend giving me its virtual card sharing can i share with my others frds also?
3. i can put more then one C: Line in my cfg file?
4. Where i can find complete tutorial for Cccam.cfg file where i can get all syntax and syntax information
1st sharing is free while pay servers are strickly forbidden and offcourse pay servers ***** all time,
2nd you can share with other people cards
3rd you can add more then 1 cline in your config file
4th check the cccam section for details about complete syntex
   
Old
  (#47)
onlyamir007
Junior Member
 
onlyamir007's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 252
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2007
10-October-2008, 01:41

Quote:
Originally Posted by munna View Post
1st sharing is free while pay servers are strickly forbidden and offcourse pay servers ***** all time,
2nd you can share with other people cards
3rd you can add more then 1 cline in your config file
4th check the cccam section for details about complete syntex


thank you ...... if u could give me direct URL coz, i so 2many links but i couldn't find my right information
   
Old
  (#48)
poleman
Junior Member
 
poleman's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 73
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2008
10-October-2008, 16:52

@ warez master
if I copy and paste your cccam.cfg file on page 4 iinto mine should it work for me


yours as always poleman
   
Old
  (#49)
updown
Junior Member
 
updown's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
10-October-2008, 23:04

Hi
I have two dm 500s with cccam and i have to turn off one of them because image stop. Anybody have a fix for this? (sorry my english)
   
Old
  (#50)
jhngraham18
Junior Member
 
jhngraham18's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 39
02-November-2008, 22:25

Hi,

Total newbie here, so many thanks for a great tutorial.

I have one question, when you say

"NOW REPLACE YOUR CCcam.CONFIG FILE WITH THE DOWNLOADED FILE."

Do you mean the file must be replaced with another file, or just edited to change the cline and fline?
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
cccam installation


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox