Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, Complete Tutorial For CCcam Installation & Setup In DMM at DreamBox forum; Originally Posted by jhngraham18 Hi, Total newbie here, so many thanks for a great tutorial. I have one question, when ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#51)
munna
Warez Master
 
munna's Avatar
 
Offline
Posts: 1,207

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 731
Magic: 402 / 22677
Experience: 26%

Thanks: 0
Thanked 674 Times in 220 Posts
Join Date: May 2007
Age: 32
03-November-2008, 19:11

Quote:
Originally Posted by jhngraham18 View Post
Hi,

Total newbie here, so many thanks for a great tutorial.

I have one question, when you say

"NOW REPLACE YOUR CCcam.CONFIG FILE WITH THE DOWNLOADED FILE."

Do you mean the file must be replaced with another file, or just edited to change the cline and fline?
you can do both modify or replace CCcam.Config
   
The Following User Says Thank You to munna For This Useful Post:
svenni (03-November-2008)
Old
  (#52)
gentlee1
Junior Member
 
gentlee1's Avatar
 
Offline
Posts: 13

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 34
Magic: 4 / 960
Experience: 38%

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Jun 2008
03-November-2008, 23:14

Now I did everything, amI supposed to see all coded canals or do I have to find a server?
Total newbe
   
Sponsored Links
Old
  (#53)
munna
Warez Master
 
munna's Avatar
 
Offline
Posts: 1,207

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 731
Magic: 402 / 22677
Experience: 26%

Thanks: 0
Thanked 674 Times in 220 Posts
Join Date: May 2007
Age: 32
04-November-2008, 09:47

you have find a server, you can check it in free exchange section.
   
The Following 2 Users Say Thank You to munna For This Useful Post:
gentlee1 (04-November-2008), mickmick (04-November-2008)
Old
  (#54)
Nbdy
Junior Member
 
Nbdy's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 41
15-November-2008, 01:03

But I have to register on some dnydns server and have to open port on my router,where do I open the port ????
   
Old
  (#55)
AriasGerman
Junior Member
 
AriasGerman's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1387
Experience: 9%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
Age: 41
15-November-2008, 02:04

can donwlaod the new sersion cccam 2.0.10
   
Old
  (#56)
munna
Warez Master
 
munna's Avatar
 
Offline
Posts: 1,207

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 731
Magic: 402 / 22677
Experience: 26%

Thanks: 0
Thanked 674 Times in 220 Posts
Join Date: May 2007
Age: 32
15-November-2008, 08:32

Quote:
Originally Posted by AriasGerman View Post
can donwlaod the new sersion cccam 2.0.10
yes sure you can download CCcam 2.0.10 as emu and always use latest emus in your box
   
A few questions...
Old
  (#57)
Scalabis
Junior Member
 
Scalabis's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 57
A few questions... - 18-November-2008, 20:27

Hello to all, ive been playing with dm500 since a few days (more exactly 4 days), thanks to many posts here and manuals ive put it to work. Now there are several things in my mind:

in the config ccam where we put our friends line they gave it to me like this

Code:
C: xxxxxxx.xxxxxxx.xxx 12000 xxxxxxx xxxxxxxx xx { 0:0:1, 1802:0:3, 1810:0:3, 100:5221:3 }
Some of them are saying these lines are for protection against fake cards, others tell me that they are restrictions.....
Note: the only thing in the line that i really know is that the 12000 are the port of the router......0:0:1 here i think it has to do with distances ????
1802 here i think it means a provider....
Can someone tell me what they really are ????
   
Old
  (#58)
kebien
Junior Member
 
kebien's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 224
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2008
12-December-2008, 00:16

Thanks very much,great guide

One question
How do i see the telent session?
I start CCcam manuallt from telnet,but doesn;t give me any debug info,currently is not working and only way to know if it show me debug info.
I don;t see any option to allow this in CCcam.cfg
   
Old
  (#59)
aabs
Junior Member
 
aabs's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 769
Experience: 12%

Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
30-December-2008, 20:50

Quote:
Originally Posted by munna View Post
you have find a server, you can check it in free exchange section.
I keep trying in lots of places but sounds a lot easier than it actually is
   
Old
  (#60)
malcolmthe4
Junior Member
 
malcolmthe4's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2008
Age: 36
31-December-2008, 19:33

nice job
realy good guide!
helps alot
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
cccam installation


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox