Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, connected to dreambox at DreamBox forum; hi,do i have to connect the dreambox to the sat cable to install the ccam...thanks theted.....

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
connected to dreambox
Old
  (#1)
theted
Junior Member
 
theted's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 237
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2008
Age: 68
Thumbs up connected to dreambox - 28-August-2010, 17:29

hi,do i have to connect the dreambox to the sat cable to install the ccam...thanks theted..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to theted For This Useful Post:
zymki (22-September-2010)
hell
Old
  (#2)
pina
Permanent Banned
 
pina's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 2734
Experience: 75%

Thanks: 4
Thanked 8 Times in 7 Posts
Join Date: Aug 2010
hell - 28-August-2010, 17:42

Quote:
Originally Posted by theted View Post
hi,do i have to connect the dreambox to the sat cable to install the ccam...thanks theted..

Addons
Gemini server
CCcam emu & config download and setup
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
faccione
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
 
faccione's Avatar
 
Offline
Posts: 334

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 401
Magic: 111 / 13611
Experience: 7%

Thanks: 48
Thanked 158 Times in 71 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Montecarlo
28-August-2010, 17:48

Quote:
Originally Posted by theted View Post
hi,do i have to connect the dreambox to the sat cable to install the ccam...thanks theted..
No you have to connect the dreambox to the internet....


   
Reply With Quote
Old
  (#4)
theted
Junior Member
 
theted's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 237
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2008
Age: 68
28-August-2010, 20:20

Quote:
Originally Posted by pina View Post
Addons
Gemini server
CCcam emu & config download and setup
hi,when i hit the blue button on remote,.then hit addons..i then get 5 options

download {gemini server}
download my server
then SETUP...MANUAL INSTALL...DELETE

when i hit "gemini server" i get a message saying.."download error" {cant resolve hostname}..same message when i hit "my server"....i dont know what i can be doing wrong...any help would be appreciated...kind regards theted

Last edited by theted; 28-August-2010 at 20:52.. Reason: more info
   
Reply With Quote
any help
Old
  (#5)
aalf
Junior Member
 
aalf's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2009
any help - 29-August-2010, 15:54

I also have the same problem.
Have set up the 600pvr can link with DCC ,but cannot connect to Gemini server
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
connected, dreambox


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox