Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, DM500HD + OpenPli: Setting up HDD? at DreamBox forum; Just bought a new HDD (eSata) and connected directly to my DM500HD, which has the OpenPli image installed. I was ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DM500HD + OpenPli: Setting up HDD?
Old
  (#1)
MysteryMan
Junior Member
 
MysteryMan's Avatar
 
Offline
Posts: 26

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 70
Magic: 8 / 1913
Experience: 83%

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
DM500HD + OpenPli: Setting up HDD? - 08-December-2010, 00:49

Just bought a new HDD (eSata) and connected directly to my DM500HD, which has the OpenPli image installed.

I was expecting to find an option under Menu>Setup>System to allow me to intialise and set up the HDD, but, there is nothing obvious.

Can anyone help me with directions of how to do this, please?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49713
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
08-December-2010, 07:58

reboot the box...with hdd attached.

should find it when restarted..

i hope your hdd has an external power supply.??

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!





Last edited by cold007; 08-December-2010 at 11:09..
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
MysteryMan
Junior Member
 
MysteryMan's Avatar
 
Offline
Posts: 26

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 70
Magic: 8 / 1913
Experience: 83%

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
08-December-2010, 11:01

Quote:
Originally Posted by cold007 View Post
reboot the box...with hdd attached.

should find it when restarted..

i hope your hdd has an external power supply.??



cold007
Good grief! The number of times I've rebooted the box and I never thought of that!

Many thanks - it is happily Initialising away and should be up and running soon

Last edited by cold007; 08-December-2010 at 11:09..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MysteryMan For This Useful Post:
cold007 (08-December-2010)
Reply

Bookmarks

Tags
dm500hd, hdd?, openpli:, setting


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox