Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, GBox & Conax CAS7 card Help? at DreamBox forum; Hi, I have a Conax CAS7 that I would like to access using my DM 500S. I have manually installed ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
GBox & Conax CAS7 card Help?
Old
  (#1)
daemon123
Junior Member
 
daemon123's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1764
Experience: 31%

Thanks: 11
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Jul 2007
Post GBox & Conax CAS7 card Help? - 24-July-2007, 12:45

Hi,

I have a Conax CAS7 that I would like to access using my DM 500S. I have manually installed GBox 2.1b.

Can any one help me in access my cards.
What is the setting for access the DM 500S SmartCard Slot
help ?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
luna
Senior Member
 
luna's Avatar
 
Offline
Posts: 108

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 210
Magic: 36 / 6759
Experience: 40%

Thanks: 13
Thanked 17 Times in 14 Posts
Join Date: Dec 2006
24-July-2007, 15:03

You can not access in card menu with DM500 but if you install egboxcenter you can see basic info from cards if you press yellow button->Gbox center->Gbox share center->Local cards->Lower Slot Information.

regards
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to luna For This Useful Post:
daemon123 (25-July-2007)
Sponsored Links
Old
  (#3)
daemon123
Junior Member
 
daemon123's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1764
Experience: 31%

Thanks: 11
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Jul 2007
25-July-2007, 11:59

Thanks. I thing I have gbox center. I will check it but can u tell me what lines in the gbox_cfg do i have to change to access my SmartCard slot. I think the gbox_cfg is not configured to access SmartCard Slot.

?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
luna
Senior Member
 
luna's Avatar
 
Offline
Posts: 108

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 210
Magic: 36 / 6759
Experience: 40%

Thanks: 13
Thanked 17 Times in 14 Posts
Join Date: Dec 2006
25-July-2007, 12:49

In gbox_cfg you need to have A: { 01 } to update your cards and V: { F0 35 } to read cards from slot and comport.

regards
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to luna For This Useful Post:
daemon123 (26-July-2007)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox