Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, HOW TO Change the forget pass on DM ! at DreamBox forum; my box connects to the net but looks like it connects to a server that doesnt have the tuxbox plugin ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
HCHavoc
Member
 
HCHavoc's Avatar
 
Offline
Posts: 44

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 110
Magic: 14 / 2367
Experience: 43%

Thanks: 3
Thanked 10 Times in 5 Posts
Join Date: Aug 2010
29-August-2010, 17:07

my box connects to the net but looks like it connects to a server that doesnt have the tuxbox plugin and I cant change the settings. was gonna try and upload from my pc via share folder but im struggling to set it up and from what i heard most time even if you get tuxbox installed it wants a password which I dont have. Downloaded a password reset tool that is said to work but again I must get it onto the image before I can run it
was thinking what about the harddrive for recording any chance I could stick the plugin on that and install from the HD?
   
Old
  (#12)
gafy
Junior Member
 
gafy's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2010
06-September-2010, 01:04

A great guide. I recovered my password and hence can login into the dreambox again. Thanks for your help.
   
Sponsored Links
Old
  (#13)
Zacker1
Banned as CardFaker
 
Zacker1's Avatar
 
Offline
Posts: 46

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 114
Magic: 15 / 2441
Experience: 59%

Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2010
20-November-2010, 17:00

I delete the string in passwd and i can login with telnet and change pass but after that i can't connect with Total Commander...
   
Changing password but error comes up
Old
  (#14)
hjk07
Junior Member
 
hjk07's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 312
Experience: 60%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2010
Changing password but error comes up - 21-November-2010, 17:11

I am trying to change the password on my Db 500-s
I have followed how to use tuxbox from the blue button but when I get to Addons / download (gemini Server) I get an error as follows ''unknow error 2 (URL:/el-addons/getXML.php?ver=0420&typ=500)

Can anyone help please
   
Old
  (#15)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48860
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
21-November-2010, 17:27

use telenet-->

passwd

enter new passord 2x-->

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Old
  (#16)
hjk07
Junior Member
 
hjk07's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 312
Experience: 60%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2010
21-November-2010, 17:41

Thanks but I tried telnet and I get 'login incorrect' so I guess my mate (ex that is) changed it
I am trying to change the password so my mate can't mess about with it anymore.
   
Old
  (#17)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48860
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
21-November-2010, 18:17

use default

root
dreambox


when this isnt default...

i can only assume..you paid for a box with an image?

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Old
  (#18)
hjk07
Junior Member
 
hjk07's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 312
Experience: 60%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2010
21-November-2010, 18:28

default doesn't work. No, I haven't paid for a box or image
   
Old
  (#19)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48860
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
21-November-2010, 18:43

then reflash`?

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Old
  (#20)
nadsad
Senior Member
 
nadsad's Avatar
 
Offline
Posts: 199

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 303
Magic: 66 / 9083
Experience: 14%

Thanks: 80
Thanked 23 Times in 16 Posts
Join Date: Sep 2007
21-November-2010, 20:31

most people have bought boxes from scamming thieves who have changed root passwords so they cannot have complete control on the box keep going back to these wa*kers it,s another form of payservers
   
The Following User Says Thank You to nadsad For This Useful Post:
cold007 (21-November-2010)
Closed Thread

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox