Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, How to see if u'r DM500 is clone!!! at DreamBox forum; 1- Blue botton Systeminfo Dreambox 2- Telnet of putty u'r box log in with root + password ifconfig Then look ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
How to see if u'r DM500 is clone!!!
Old
  (#1)
MeFromMars
Banned
 
MeFromMars's Avatar
 
Offline
Posts: 29

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 78
Magic: 9 / 2075
Experience: 12%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
How to see if u'r DM500 is clone!!! - 12-November-2008, 19:22

1-

Blue botton
Systeminfo
Dreambox

2-

Telnet of putty u'r box
log in with root + password
ifconfig

Then look if the ethernet MAC adres is the same as the one on the outside of the dm500.
If not the same then is u'r box s clone

   
Reply With Quote
Old
  (#2)
auris95
Junior Member
 
auris95's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1472
Experience: 20%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Oct 2008
Location: Lithuania / Palanga
Age: 44
12-November-2008, 21:32

If your MAC starts with 00:12:25 then it's a fake.
If your MAC starts with 00:09:34 then it is a genuine box.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
sepulfly
Junior Member
 
sepulfly's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 229
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2008
Age: 35
14-November-2008, 23:27

Quote:
Originally Posted by auris95 View Post
If your MAC starts with 00:12:25 then it's a fake.
If your MAC starts with 00:09:34 then it is a genuine box.
No its not the certain way. I know mine is Clone but the mac starts with 00:09:34.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
zbv2net
Junior Member
 
zbv2net's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 911
Experience: 25%

Thanks: 14
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
17-November-2008, 02:44

mine starts with 00:12 and its different from inside the box so its a clone not a geniune dbox?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
lelia
Junior Member
 
lelia's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 177
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2006
18-November-2008, 18:27

Thanks for this topic, i will verify my dreambox

bye
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
clone!!!, dm500


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox