Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, IS MY LOCal card sharing with ccam ? at DreamBox forum; why are they all zeros? and i still dont know if i have irdeto card , is there a irdeto ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
craig
Senior Member
 
craig's Avatar
 
Offline
Posts: 109

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 211
Magic: 36 / 5969
Experience: 45%

Thanks: 1
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Aug 2008
16-December-2008, 16:20

why are they all zeros? and i still dont know if i have irdeto card , is there a irdeto 1 card for instance ?

(16-December-2008 16:24)
but do all irdeo cards need this exact config you postd before??

with all the zeros or so they differ ?

Last edited by craig; 16-December-2008 at 16:24.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
greg-cccam
Special Friends
 
greg-cccam's Avatar
 
Offline
Posts: 1,528

Level: 33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 807
Magic: 509 / 25306
Experience: 28%

Thanks: 806
Thanked 953 Times in 264 Posts
Join Date: Aug 2007
Location: On a sat
16-December-2008, 16:38

showtime is irdeto 2 at this time..yes all iredeto want these keys...try the 0 keys and tell us ...there are camkeys and camdata without 0...


Message for cccam newbies: press HERE

ECS irc Chatroom



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
craig
Senior Member
 
craig's Avatar
 
Offline
Posts: 109

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 211
Magic: 36 / 5969
Experience: 45%

Thanks: 1
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Aug 2008
16-December-2008, 21:30

i was borrowing my friends card he unfortunatly asked for it back today so i have a sky uk card now , are ther keys needed for this too ?

(16-December-2008 23:49)
am i right in thinking if i can see a picture , i can share it too, so if i get it working on my tv that means the keys worked ?

(17-December-2008 00:08)
is this for the same job??
http://www.eurocardsharing.com/f145/...r-v1-0-a-76395

Last edited by craig; 17-December-2008 at 00:08.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
craig
Senior Member
 
craig's Avatar
 
Offline
Posts: 109

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 211
Magic: 36 / 5969
Experience: 45%

Thanks: 1
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Aug 2008
18-December-2008, 17:27

is the satan key bundle for this also??? if not what is it for ?

does satan key bundle auto update?

arent the keys you gave me for ***** cards? which are copys arent they ? i had origional showtime card.. im awaiting my own now, but would like to resolve this before it comes ,,thanks for the previous advice ,

Last edited by craig; 18-December-2008 at 17:29..
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
card, ccam, local, sharing


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox