Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Tutorials

Tutorials Discussion, Standby? at DreamBox forum; Hi, I am newbie here so sorry for the silly question. At night time Im leaving my dreambox (500s) on ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Standby?
Old
  (#1)
teapot512
Junior Member
 
teapot512's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 361
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
Standby? - 04-September-2007, 11:28

Hi,

I am newbie here so sorry for the silly question.

At night time Im leaving my dreambox (500s) on as I assumed if I turned it to standby gbox would no longer be running and it would no longer be able to share, is this correct?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
aslat
Member
 
aslat's Avatar
 
Offline
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 4641
Experience: 69%

Thanks: 5
Thanked 10 Times in 9 Posts
Join Date: Dec 2006
04-September-2007, 13:57

When I turn my Dreambox to standby, NewCS / CCCcam keeps on running and sharing my card in the slot
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
dimking
Old Geezer Moderator
 
dimking's Avatar
 
Offline
Posts: 3,254

Level: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 108 / 1083
Magic: 1084 / 35519
Experience: 33%

Thanks: 395
Thanked 520 Times in 333 Posts
Join Date: Dec 2006
Location: Earthbound..
04-September-2007, 14:10

standby is no problem for gbox or cccam, do not shutdown ;)..



+ 5000 channels to watch, and still nothin' on TV...
- Server 24/7/365 - Wanted.. ziggo 5555.. Share - pm me ! - CCcam -





CCcam info in u'r ODS skin ?!
Start cardsharing with CCcam ?!
Control u'r TV with DreamRemote ?!
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 51665
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
04-September-2007, 14:13

That is the fun part of the DM500, you can't shut it down :)
you have to unplug the powercord


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
teapot512
Junior Member
 
teapot512's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 361
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
04-September-2007, 15:54

Ok many thanks everyone, I will use standby from now on.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox