Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, 500 HD and ccam at DreamBox forum; Pls help me im trying to get ccam into my new db500hd i had before a 7025+ and it was ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
500 HD and ccam
Junior Member
vester1's Avatar
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2010
500 HD and ccam - 15-February-2011, 23:59

Pls help me im trying to get ccam into my new db500hd i had before a 7025+ and it was no problem, because the cams could be found in addons.
But not on this 500hd, what to do ?
Reply With Quote
Super Moderator
dabs's Avatar
Posts: 3,957

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1163
Magic: 1319 / 28842
Experience: 55%

Thanks: 1,641
Thanked 2,303 Times in 1,244 Posts
Join Date: May 2008
16-February-2011, 00:08

Before you make another post, you had better read the rules:

Please go to the intoduction section and make a post:

Reply With Quote
Sponsored Links



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.