Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, 7020 Remote TV mode at DreamBox forum; Hi I have a new 7020 which I have playing with for the last 4 weeks. I now have an ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
7020 Remote TV mode
NsC0001's Avatar
Posts: 49

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 120
Magic: 16 / 3390
Experience: 82%

Thanks: 12
Thanked 11 Times in 7 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: Holland
7020 Remote TV mode - 23-January-2008, 21:34

I have a new 7020 which I have playing with for the last 4 weeks. I now have an image i am happy with and the hard drive built in and working.
I would like to control the TV with the DB remote but when I try the TV button then hold shift the TV led does not blink to show its waiting for the code for my Philips TV. Anyone have an idea what it could be?. All other functions work well on the DB.

DM7020s 160Gb HD, DM800HD 80GB
Visiosat 3G
Reply With Quote
Arent's Avatar
Posts: 56

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 133
Magic: 18 / 3240
Experience: 34%

Thanks: 10
Thanked 11 Times in 6 Posts
Join Date: Jul 2008
Location: Winschoten
Age: 34
07-July-2008, 12:53

U can try to let the batteries out for 15 minutes.
Than the remote has to go back in factory.
When u put them back in, all settings are standard.

(don't know it off a dreambox ab, but with some universal remotes it works)
Reply With Quote
Sponsored Links


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.