Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, 800 HD Clone ?? is it good ? at DreamBox forum; I have a dreambox 600PVR and I am interested in buying an 800HD for a second TV. Budget is restricted ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
800 HD Clone ?? is it good ?
Old
  (#1)
nelgo
Member
 
nelgo's Avatar
 
Offline
Posts: 57

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 135
Magic: 19 / 3386
Experience: 41%

Thanks: 18
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2009
800 HD Clone ?? is it good ? - 27-January-2010, 19:39

I have a dreambox 600PVR and I am interested in buying an 800HD for a second TV. Budget is restricted and was thinking of buying a Clone which I found for aprox 220Euro.

How is the Clone compared to the Original? is it worth it ?

thanks for any honest help.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
piccopejon
Member
 
piccopejon's Avatar
 
Offline
Posts: 92

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 189
Magic: 30 / 4521
Experience: 57%

Thanks: 6
Thanked 6 Times in 5 Posts
Join Date: Dec 2009
27-January-2010, 23:58

I have an original box and a clone. Both are equally good.
But be aware that some vendors are crooks and that you may have to pay costums when the box is delivered from China or so.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
amyren
Junior Member
 
amyren's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 567
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
28-January-2010, 00:08

I did get one from china. But at a lower price, 265 USD, aprox 190EUR.
And that was included shipping.
I havent used it for so long, but it seems to work good. Picture quality is good.
The box came with gemini 4.50 installed.
Only thing to mention is that it gets quite hot during use, but I think that is a common thing with the original DM800 as well. They are very small, so the heat must go somewhere.
Also sometimes it feels less resonsive in the menues than the DM7000 that I'm used to. But this again is probably the same with an original box. The DM7000 is 250Mhz and runs with enigma1, and DM800 is 300Mhz but use enigma2.
This could probably improve with using other images.

Oh, and also I had a small problem with the powersupply at first. It had a bad connection, so I found it only worked when I pressed and held in the powercable into the powersupply. But its the same powersupply (expect that it is 2A instead of 3A) as for the DM500, so I used that to test that the DM800 was working.
First I contacted the seller, and he was very sorry and offered me to send me a new powersupply or refund me the money to buy a new one.
Then I opened the powersupply and re-soldered some connections and it was working again, so I cancelled my request for a new one.
But I can recommend the seller for being honest, look for seller name EDEN on tootoomart.com

Last edited by amyren; 28-January-2010 at 00:11..
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
neohack
General Manager
 
neohack's Avatar
 
Offline
Posts: 316

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 390
Magic: 105 / 10776
Experience: 61%

Thanks: 56
Thanked 181 Times in 63 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: eurocardsharing.com
29-January-2010, 00:51

Let's be clear about one thing please. No clone is as good as an original. You get what you pay for.


DM's 500 (GP4.7) - 600 (GP4.7) - 800 HD (Pli)
StarTrack 2014 (E2 PKteam)

2 CCcam Debian Servers + 7020 (PLi) Backup
--------------------------------------------------------------
* Top 10 tricks for a smooth CCcam Server Here
* Update all of your cards with 1 simple Click Here

--------------------------------------------------------------
Things which matter most must never be at the mercy
of things that matter least.
~ Goethe

--------------------------------------------------------------
Happy with the post, well.. you can always hit
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Jono digital
Junior Member
 
Jono digital's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1946
Experience: 93%

Thanks: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2009
Location: ON A HOTBIRD!
30-January-2010, 11:48

Quote:
Originally Posted by neohack View Post
Let's be clear about one thing please. No clone is as good as an original. You get what you pay for.
I have to second that but if money really is an issue then at more then half the price of the DM800 orignal then it may be a great buy just watch the drivers you use in it and images.
I have never used a clone DM800 but i had a clone DM500 that was very poor compared to the orignal DM500 i purchased later on. i now own a DM800 orignal and it truely is fantastic little box.

Good luck with your purchase

Jono
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
clone, good


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox