Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Boxkey without original Thompson box at DreamBox forum; Hi All From another thread I am having some difficulties with my DM800 at the moment. I was going to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Boxkey without original Thompson box
Old
  (#1)
Mille2005
Member
 
Mille2005's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 3806
Experience: 83%

Thanks: 17
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2010
Boxkey without original Thompson box - 04-August-2014, 17:14

Hi All

From another thread I am having some difficulties with my DM800 at the moment.

I was going to try my sly card in a friends dreambox to see if maybe the card was in issue.

Anyway to cut a long story short I do not have the original sly box that came with the card. Is there a way to get the boxkey of the card without the original box ?

The strange thing my dreambox can read my card without the address in cccam.cfg.


Thanks in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
cullybhoy
Banned
 
cullybhoy's Avatar
 
Offline
Posts: 125

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 230
Magic: 41 / 5492
Experience: 22%

Thanks: 5
Thanked 13 Times in 7 Posts
Join Date: Dec 2009
Location: The Main Frame
06-August-2014, 12:52

you dont need the boxkey if you use oscam
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Humax540Z
Permanent Banned
 
Humax540Z's Avatar
 
Offline
Posts: 65

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 148
Magic: 21 / 2351
Experience: 95%

Thanks: 24
Thanked 19 Times in 12 Posts
Join Date: Sep 2012
06-August-2014, 13:17

If you use CCcam 2.30 is preconfigured to read card reader automatically.
If you change CCcam to old version like 2.1.3 you need to write card reader path.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Humax540Z For This Useful Post:
Mille2005 (10-August-2014)
Old
  (#4)
Mille2005
Member
 
Mille2005's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 3806
Experience: 83%

Thanks: 17
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2010
10-August-2014, 15:32

Quote:
Originally Posted by Humax540Z View Post
If you use CCcam 2.30 is preconfigured to read card reader automatically.
If you change CCcam to old version like 2.1.3 you need to write card reader path.
Hi Humax , its 2.1.3 that is running on my box. Good to know there is a way.

How do I write card reader path ?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
dabs
Retired
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33406
Experience: 67%

Thanks: 1,670
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
11-August-2014, 00:56

If all else fails, buy a cheap box off Ebay and get your card paired to that.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dabs For This Useful Post:
Mille2005 (11-August-2014)
Old
  (#6)
Mille2005
Member
 
Mille2005's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 3806
Experience: 83%

Thanks: 17
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2010
11-August-2014, 18:12

Quote:
Originally Posted by dabs View Post
If all else fails, buy a cheap box off Ebay and get your card paired to that.
That's good to know. Thought it would have to be the original box.

So if I get one off ebay I can ring sly to pair it with my card. Then I can use the serial number in the setup menu.

Would you know if the serial number would be different to the original box as a matter of interest?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
dabs
Retired
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33406
Experience: 67%

Thanks: 1,670
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
11-August-2014, 23:10

It wont matter once they pair the card with the box. A subscribers box could legitimately fail. They may not be able to afford the cost of a new one from sky, so they could have a good friend that gives him his old box. a simple call to C/S to explain the situation and request the card to be paired to another box is perfectly acceptable.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dabs For This Useful Post:
Mille2005 (14-August-2014)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox