Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Buying a DM500HD - is there a gemini image out for it? and some more questions at DreamBox forum; I did check Genuine dmbox plugin on this defect box, and it was genuine, so allgood. yes thanks for your ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
Screw_Gemini
Banned as Payserver
 
Screw_Gemini's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1395
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2008
16-April-2010, 03:14

I did check Genuine dmbox plugin on this defect box, and it was genuine, so allgood.

yes thanks for your reply. I am making a poster will post it soon.

(16-April-2010 02:17)

Last edited by Screw_Gemini; 16-April-2010 at 03:17.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48818
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
16-April-2010, 09:42

Quote:
Originally Posted by Screw_Gemini View Post
Hi,
thanks for the reply. what did you mean by "try sending clone back".

I have packed the box and returning it to the shop 2mrow. Yes there is 2 year of peace of mind, but when using custom 3rd party images, is the warranty there? Luckily I could flash the dm500hd with original firmware, but it doesnt start properly up, just the normal 500hd picture and then green light blinks a few times and red and nothing happens.

I am just thinking what If I get a new dm500HD and same problem.

I have two options then.

1) either install cccam on the original 500HD firmware and avoid images like blackhole etc and stick to dmm original.

2) cancle the 500HD and go for a 800HD.


what would you suggest? In the 1st option I wont lose warranty but again its a risk, I dont like sending the box back all the time.

let me know.
hmm..

i cant tell you what to do m8-->

myself.. i think the 800s are worthless...

way to slow for me.. zap time..network...tuner fail..tuner fail...tuner fail...:( all around...just a plain slow box...

the 500 is a ferrari compared to the 800... but...no usb.. no internal hdd .without changes on the mainboard...which render warranty..usless.

as far as images are concerned ..for the 500hd.. my experience...oozon..is the best..

newnigma..i had 2 dead boxs.. was it the image?... nah,,,i dont think so.. i think hardware prob...

but i stick with oozon anyway...

as far as the "using foriegn" software on the box...

with the 1st box..it died with newnigma...so i didnt have a chance to put any original 1mage on it..

3days after i sent it out...it was back home..running ever since..(3 weeks)

box 2 is on the way back to DMM...

my advice...

if your only intrested in tv enjoyment as client.. have a e-sata capable hdd..get the 500hd..and wait it out...till the images have it running perfectly.

if you need it as a server... then i geuss when the 8k is out of your range...then go for the 800....

for me... the 500hd..is a young box...with a promising future...

........

back when the 7025 first came out... i waited almost 2yrs...for a image...had to send it back 3x in this time... lol

now box is almost 5yrs old...and running like a top for 3yrs..

btw...the last repair on the 7025... was 2days before warranty ran out...

they exchanged the HDD., power supply....and the LCD they exchanged and upgraded it to the blue one!


i have had only gr8 communication from the side of dmm--->

my 2 cents...


cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cold007 For This Useful Post:
Barney2222 (16-April-2010)
Sponsored Links
Old
  (#13)
Screw_Gemini
Banned as Payserver
 
Screw_Gemini's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1395
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2008
16-April-2010, 12:01

I have sent the box back, I will try to see if I get a new one, if same prob then I will return and go with 800hd, otherwise I will stick.

I rather have a slow but a working box than one that is not working at all.

thanks for the replies.

PS= cold007 - can you confirm that installing manually "cccam" on original dmm firmware, it will not work for sky uk channels, but only for FTA channels?

Last edited by Screw_Gemini; 16-April-2010 at 12:08..
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
supersonic2010
Guest
 
supersonic2010's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
16-April-2010, 13:47

The guys's above have already said this but the 500hd is better then the 800hd in many ways.

That said yesterday there was a press release of a new 800hd and 7020hd with better processors so maybe this is worth waiting for.

As for your poster I think it is rather pointless and childish.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
Barney2222 (16-April-2010)
Old
  (#15)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48818
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..


16-April-2010, 18:35

Quote:
Originally Posted by Screw_Gemini View Post
PS= cold007 - can you confirm that installing manually "cccam" on original dmm firmware, it will not work for sky uk channels, but only for FTA channels?
no..>

i can confirm..everything works fine ...with original image..

with cccam manualy installed..

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#16)
Screw_Gemini
Banned as Payserver
 
Screw_Gemini's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1395
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2008


16-April-2010, 21:59

Quote:
Originally Posted by cold007 View Post
no..>

i can confirm..everything works fine ...with original image..

with cccam manualy installed..

cold007
Ok that is nice! because then I will just use the original dmm firmware and manually install cccam.

Is there any thread that explains how to do it manually? So far I know one has to copy the tar.gz file in /tmp and then install it from addon....but is there any good guide with latest cccam version?

I just have a c line that my friend has given me, so I dont think I will flash it with some image, just normal dmm fw with cccam installed, also because I am nt gna use any card or reshare etc etc.
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
supersonic2010
Guest
 
supersonic2010's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
16-April-2010, 22:31

If you can leave your box alone once up and running just add your files and start CCcam with telnet.

It's that easy.
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
tat123
Junior Member
 
tat123's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007


31-May-2010, 12:51

wish i'd red this topic 2 weeks ago,
i got 500hd and it works only for 1 hour
while flipping channels it freeze, reboot nothing happen, flash with the original image it fail with error the box is unusable
i'm sending the box back for a refund
and still searching for better option
very disappointed on the new 500HD,
i've DM500s and working without error for the last 4 years
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48818
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..


31-May-2010, 13:07

Quote:
Originally Posted by tat123 View Post
wish i'd red this topic 2 weeks ago
should have read the rules-..also--> 2 yrs ago...:(

you forgot to

!!
...

unfortunatly...rule 5# broken,,with this quoted post..

its about time u visit the introduction section...

tutorials

when this prewarning goes ignored..warning will follow.

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
buying, dm500hd, gemini, image, questions


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox