Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Cant connect to NewCS web interface! at DreamBox forum; Hi guys, I just completed a new cs setup and everything is working great apart from NewCS web interface. I ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Cant connect to NewCS web interface!
Old
  (#1)
ReVerie
Junior Member
 
ReVerie's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 924
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
Cant connect to NewCS web interface! - 28-August-2010, 18:08

Hi guys,

I just completed a new cs setup and everything is working great apart from NewCS web interface. I am running CCcam2.1.3+NewCS 1.67 and trying to connect on 192.168.1.x:8080

Following is my NewCS config:

<?xml version="1.0"?>
<newCSconfig>
<globals>
<!-- valid value for listening-ip are:
IPv4 adress of local interface. -->
<listening-ip>192.168.1.x</listening-ip>
</globals>
<readers name="Dreambox SCI">
<device>
<name>SCI Lower Slot</name>
<type>sci</type>
<mhz>358</mhz>
<node>/dev/sci0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<blockC0>Yes</blockC0>
<carddetect>Yes</carddetect>
<newcamd_port>15050</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<boxkey>xxxxxxxx</boxkey>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
<device>
<name>SCI Upper Slot</name>
<type>sci</type>
<mhz>358</mhz>
<node>/dev/sci1</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<blockC0>Yes</blockC0>
<carddetect>Yes</carddetect>
<newcamd_port>15050</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<boxkey>0000</boxkey>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>
<radegastserver>
<enabled>Yes</enabled>
<port>10001</port>
<allow>
<hostname>localhost</hostname>
</allow>
</radegastserver>
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
<httpd>
<server>
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>newcs</name>
<password>newcs</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password>NewCSpwd</password>
<mode>simple</mode>
<level>internal</level>
<type>all</type>
<output>console,tcp</output>
<tcp_port>1001</tcp_port>
<tcp_options>normal,init</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<user>
<name>Dream</name>
<password>Elite</password>
<au>on</au>
<sidoverride>off</sidoverride>
<spider>No</spider>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>
</newcamdserver>
<chameleon2>
<server>
<port>1234</port>
<enabled>yes</enabled>
<realm>myShares</realm>
</server>
<peer>
<hostname>remote</hostname>
<port>1234</port>
<name>myname</name>
<password>mypassword</password>
<realm>myShares</realm>
</peer>
<user>
<name>myname</name>
<password>mypassword</password>
<realm>myShares</realm>
</user>
</chameleon2>
</newCSconfig>


Do i need to make any changes on the CCcam.cfg ?

Thanks!
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,963

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1164
Magic: 1321 / 29267
Experience: 57%

Thanks: 1,645
Thanked 2,310 Times in 1,248 Posts
Join Date: May 2008
28-August-2010, 18:13

Quote:
Originally Posted by ReVerie View Post
Hi guys,

I just completed a new cs setup and everything is working great apart from NewCS web interface. I am running CCcam2.1.3+NewCS 1.67 and trying to connect on 192.168.1.x:8080

Following is my NewCS config:

<?xml version="1.0"?>
<newCSconfig>
<globals>
<!-- valid value for listening-ip are:
IPv4 adress of local interface. -->
<listening-ip>192.168.1.x</listening-ip>
</globals>
<readers name="Dreambox SCI">
<device>
<name>SCI Lower Slot</name>
<type>sci</type>
<mhz>358</mhz>
<node>/dev/sci0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<blockC0>Yes</blockC0>
<carddetect>Yes</carddetect>
<newcamd_port>15050</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<boxkey>xxxxxxxx</boxkey>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
<device>
<name>SCI Upper Slot</name>
<type>sci</type>
<mhz>358</mhz>
<node>/dev/sci1</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<blockC0>Yes</blockC0>
<carddetect>Yes</carddetect>
<newcamd_port>15050</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<boxkey>0000</boxkey>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>
<radegastserver>
<enabled>Yes</enabled>
<port>10001</port>
<allow>
<hostname>localhost</hostname>
</allow>
</radegastserver>
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
<httpd>
<server>
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>newcs</name>
<password>newcs</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password>NewCSpwd</password>
<mode>simple</mode>
<level>internal</level>
<type>all</type>
<output>console,tcp</output>
<tcp_port>1001</tcp_port>
<tcp_options>normal,init</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<user>
<name>Dream</name>
<password>Elite</password>
<au>on</au>
<sidoverride>off</sidoverride>
<spider>No</spider>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>
</newcamdserver>
<chameleon2>
<server>
<port>1234</port>
<enabled>yes</enabled>
<realm>myShares</realm>
</server>
<peer>
<hostname>remote</hostname>
<port>1234</port>
<name>myname</name>
<password>mypassword</password>
<realm>myShares</realm>
</peer>
<user>
<name>myname</name>
<password>mypassword</password>
<realm>myShares</realm>
</user>
</chameleon2>
</newCSconfig>


Do i need to make any changes on the CCcam.cfg ?

Thanks!
change password from default and login with web browser
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
ReVerie
Junior Member
 
ReVerie's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 924
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
28-August-2010, 18:18

Thanks for your quick reply dabs, but the problem is i cant get to the login page. I get page cannot be displayed message when i try to connect on http://192.68.1.x:8080.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
perob
Permanent Banned
 
perob's Avatar
 
Offline
Posts: 168

Level: 12 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 275
Magic: 56 / 7542
Experience: 1%

Thanks: 4
Thanked 21 Times in 18 Posts
Join Date: Jul 2007
28-August-2010, 19:05

Try to open port in Your router for IP of box or try another port instead of 8080.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
ReVerie
Junior Member
 
ReVerie's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 924
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
28-August-2010, 19:14

ports are forwarding in my router and i just tried port 8090 but still no luck
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,963

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1164
Magic: 1321 / 29267
Experience: 57%

Thanks: 1,645
Thanked 2,310 Times in 1,248 Posts
Join Date: May 2008
28-August-2010, 19:30

That is not needed. If it doesnt connect first time, instead of refreshing the browser, re-type the address in again. If that fails restart the Cam.
Its a common fault, but it will connect. Once this is achieved, bookmark it then you wont have this trouble again.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
ReVerie
Junior Member
 
ReVerie's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 924
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
28-August-2010, 19:35

I have restarted the cams alot of times. I was able to connect to it at the beginning of the setup but now tried again after coulpe of days and i just cant get to the login page.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
ReVerie
Junior Member
 
ReVerie's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 924
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
31-August-2010, 11:06

Is there no one else who knows whats the problem ? Why i cant web to NewCS server page ?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
connect, interface!, newcs


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox