Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Changing PID on a 7025 at DreamBox forum; There is one channel on Sky UK (At The Races) where it seems that all Linux boxes use the wrong ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Changing PID on a 7025
Old
  (#1)
senile_citizen
Golden Oldie
 
senile_citizen's Avatar
 
Offline
Posts: 67

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 152
Magic: 22 / 4760
Experience: 8%

Thanks: 19
Thanked 61 Times in 17 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: In the past
Changing PID on a 7025 - 05-September-2007, 17:24

There is one channel on Sky UK (At The Races) where it seems that all Linux boxes use the wrong PID. They use 0206 rather than 0208. I discovered this by asking in a.n.otherplace why I was getting sound but no picture.

I was told how to alter this on my Mutant 200 and it works, but I can see no way to change it on my Dreambox 7025.

I'm using Gemini 2.4

Anybody got any ideas?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Charly20
Super Moderator
 
Charly20's Avatar
 
Offline
Posts: 3,404

Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 110 / 1101
Magic: 1134 / 35295
Experience: 6%

Thanks: 2,493
Thanked 1,468 Times in 773 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: in the skies...
05-September-2007, 19:14

very easy.

Take Dreamset sofwtare on PC.

Download your settings from DB to PC.

Go to the channel in User List Services. Press F2. Go down on window to enter VPID. Enter the desired VPID value (without checking the Pids box). Close window. Save. Transfer back to DB.

Enjoy.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Charly20 For This Useful Post:
senile_citizen (08-September-2007)
Sponsored Links
Old
  (#3)
senile_citizen
Golden Oldie
 
senile_citizen's Avatar
 
Offline
Posts: 67

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 152
Magic: 22 / 4760
Experience: 8%

Thanks: 19
Thanked 61 Times in 17 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: In the past
08-September-2007, 14:04

It's taken me a long time to get this to work, because I hadn't realised that Dreamset requires PIDs in decimal whereas I'm used to using hex. But having overcome that hurdle, and learnt how to use Dreamset, I now have the At The Races sound *and picture*, so thanks.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Charly20
Super Moderator
 
Charly20's Avatar
 
Offline
Posts: 3,404

Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 110 / 1101
Magic: 1134 / 35295
Experience: 6%

Thanks: 2,493
Thanked 1,468 Times in 773 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: in the skies...
08-September-2007, 15:16

you welcome
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Toobig
Banned
 
Toobig's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2547
Experience: 68%

Thanks: 31
Thanked 13 Times in 11 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: UK
23-March-2009, 14:53

Can you tell us what pid settings you used for at the races to get picture?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox