Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Client Hide IP at DreamBox forum; Hello, is there a way to hide your ip when connected to a server ? (something like anonymous surfing), I ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Client Hide IP
Old
  (#1)
lambra1
Junior Member
 
lambra1's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 255
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
Client Hide IP - 02-March-2008, 00:04

Hello,
is there a way to hide your ip when connected to a server ? (something like anonymous surfing),

I use a DM500 with Gemini.

Thank you for your help.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Witte
Member
 
Witte's Avatar
 
Offline
Posts: 46

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 114
Magic: 15 / 3650
Experience: 59%

Thanks: 37
Thanked 19 Times in 13 Posts
Join Date: Jan 2007
02-March-2008, 00:25

Don't think so. the dreambox needs your ip to provide you acces to his server. when it no longer reconize the ip you no longer exist on his server.

Maybe i am wrong, if you don't get any reply's please ask a moderator. he will find the answer for you


If you are happy with the reply,
show your appreciation press
"thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
dimking
Old Geezer Moderator
 
dimking's Avatar
 
Offline
Posts: 3,254

Level: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 108 / 1083
Magic: 1084 / 34878
Experience: 33%

Thanks: 395
Thanked 520 Times in 333 Posts
Join Date: Dec 2006
Location: Earthbound..
02-March-2008, 00:28

cannot be done, why do you want that ? do you want to hook up to a server without the owner noticing ? that's not gonna work



+ 5000 channels to watch, and still nothin' on TV...
- Server 24/7/365 - Wanted.. ziggo 5555.. Share - pm me ! - CCcam -





CCcam info in u'r ODS skin ?!
Start cardsharing with CCcam ?!
Control u'r TV with DreamRemote ?!
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
total_confusion
Special Friends
 
total_confusion's Avatar
 
Offline
Posts: 186

Level: 12 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 292
Magic: 62 / 8945
Experience: 68%

Thanks: 15
Thanked 137 Times in 55 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Netherlands
02-March-2008, 01:28

it can be done.. but you need a bnc server for that, that forwards the port. but i dont think that is what you want.


2x d500s and one dedicated linux server running 24/7 with power backup.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Mixman
Special Friends
 
Mixman's Avatar
 
Offline
Posts: 637

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 551
Magic: 212 / 17949
Experience: 4%

Thanks: 95
Thanked 735 Times in 197 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: 127.0.0.1
02-March-2008, 01:41

Ip tunneling will hide your location :)
For security reasons, but also takes down net speed.





NOTE!!!!: Please consider: That watching Pay TV without a valid
subscription is illegal!! All files serve only research purposes!
I won't take responsibility !!!!!!
// NOTE!!!: De-energising of coded transmitters is illegal //

Please Show Your Appreciation By Pressing The THANKS Button!
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
lambra1
Junior Member
 
lambra1's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 255
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
02-March-2008, 11:06

Thank all for replying.
How can I perform IP Tunneling thru DM500?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
lambra1
Junior Member
 
lambra1's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 255
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
09-March-2008, 23:56

anyone can help?
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
bilel007
Permanent Banned
 
bilel007's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
22-March-2008, 10:39

Mr mixman Ip tunneling is great idea but plz tell us how to make it on dreambox 500dm and thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
prutsie
Junior Member
 
prutsie's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 82
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
23-March-2008, 17:31

IP tunneling can not be done with any dreambox.
IP tunneling only can be done by conecting with your IP to a server with a different IP wich routes you to your destination.

If you have sufficient (inside) information from your ISP you maybe should be able to do this yourself, but it is not easy and I doubt it can be done from a dreambox.

The minimum you need to do this:
-IP range from provider
-Linux pc connected
-good knowledge of IP protocoll.

This is really stuff for IP specialists, not for hobbyists like us.

best regards,
Peter.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox