Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Clone DM 800 stuck on Boot #72 at DreamBox forum; Hi and apologies if this has already been answered. I have a clone dm800 and I have just flashed it ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Clone DM 800 stuck on Boot #72
Old
  (#1)
wazman
Junior Member
 
wazman's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Clone DM 800 stuck on Boot #72 - 04-April-2009, 19:17

Hi and apologies if this has already been answered.

I have a clone dm800 and I have just flashed it to the latest firmware but now it is just stuck on "Boot #72 (20090303). No picture on tele, nothing. Just both the NIC lights are constantly on, even after I have removed the ethernet cable.

Is there a fix for this or have I toasted it?

Please help if you know the fix for this. Thanks.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
hamster08
Banned as Payserver
 
hamster08's Avatar
 
Offline
Posts: 877

Level: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 637
Magic: 292 / 17354
Experience: 49%

Thanks: 194
Thanked 256 Times in 182 Posts
Join Date: Aug 2008
04-April-2009, 21:26

i think your best chance is to get a null modem cable and use dreamup to flash via serial

remember, clones don't work with bootloader #72 (and only some do with bootloader #70)

cheers
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
wazman
Junior Member
 
wazman's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
05-April-2009, 00:45

thanks mate, will try that tomorrow.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
mojkanal
Permanent Banned
 
mojkanal's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 617
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Jul 2009
23-January-2010, 18:30

install Nabilo_DM800_PFM_14nov09 and boot the dreambox.. u will get a error..then start dreamup and enable badsector repare.. and flash the boks with Secundstage bootloder 69-- and ur books will boot again..
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
totalacedude
Member
 
totalacedude's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3188
Experience: 75%

Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 43
26-January-2010, 01:38

hi,

have got a clone, that is over 6 months old and has bootloader 72 and some of them now are even coming with bootloader 75!!!! amazing what the rice eaters can do :)

(26-January-2010 00:41)
best thing i can suggest is always use clone safe stuff, but get 1 type for each loader version,

start with the newest and work back ie if 72 didnt work try 70.. etc etc

that way ur not limited to the older stuff that uses the older bootloader :)

Last edited by totalacedude; 26-January-2010 at 01:41.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
boot, clone, stuck


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox