Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, connecting more than 1 box over lan at DreamBox forum; can you connect more than 1 box over lan i have 2 boxes downstairs 500 7025 and 1 upstairs 800. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
connecting more than 1 box over lan
Old
  (#1)
fcukbcfc
Permanent Banned
 
fcukbcfc's Avatar
 
Offline
Posts: 55

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 131
Magic: 18 / 4275
Experience: 27%

Thanks: 13
Thanked 12 Times in 11 Posts
Join Date: Nov 2006
connecting more than 1 box over lan - 18-July-2010, 00:36

can you connect more than 1 box over lan i have 2 boxes downstairs 500 7025 and 1 upstairs 800.
i can connect 800 with 7025 but not 500, nor 500 with 800 when connected to 7025 strange any ideas pls.
i us the ips of the box not dyndns.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
capepanwa
Donator
 
capepanwa's Avatar
 
Offline
Posts: 443

Level: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 463
Magic: 147 / 11986
Experience: 53%

Thanks: 85
Thanked 200 Times in 112 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: In line of sight of *****
18-July-2010, 01:40

you can connect 254 make sure they are not using the same ip use dhcp


Happy to exchange with long standing members
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
ahammersfan
ECS Expert
 
ahammersfan's Avatar
 
Offline
Posts: 308

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 385
Magic: 102 / 11004
Experience: 41%

Thanks: 50
Thanked 82 Times in 48 Posts
Join Date: Mar 2008
18-July-2010, 22:11

Quote:
Originally Posted by fcukbcfc View Post
can you connect more than 1 box over lan i have 2 boxes downstairs 500 7025 and 1 upstairs 800.
i can connect 800 with 7025 but not 500, nor 500 with 800 when connected to 7025 strange any ideas pls.
i us the ips of the box not dyndns.
as already said, use dhcp as there is a chance you have an IP conflict - either that or don't use dhcp and allocate a different IP to each of the boxes (which is what I do)
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
boknoy_ph
Super Moderator
 
boknoy_ph's Avatar
 
Offline
Posts: 2,391

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 26344
Experience: 56%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
18-July-2010, 22:27

or check the mac address, chances are if they are clones... there will be conflicts.


HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
connecting


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox