Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, db500s lip sync problem at DreamBox forum; Hi I have a db500s with an eagle 5.1 image The problem I have is lip sync with the sound ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
db500s lip sync problem
Old
  (#1)
saintbri
Donator
 
saintbri's Avatar
 
Offline
Posts: 76

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 166
Magic: 25 / 4220
Experience: 65%

Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
db500s lip sync problem - 02-September-2010, 22:15

Hi

I have a db500s with an eagle 5.1 image

The problem I have is lip sync with the sound the problem also occurs on FTA etc

Any ideas on how to cure

Any help appreciated
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
nicko
Donator
 
nicko's Avatar
 
Offline
Posts: 86

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 180
Magic: 28 / 5219
Experience: 23%

Thanks: 0
Thanked 10 Times in 10 Posts
Join Date: Jan 2008
02-September-2010, 22:16

have you updated drivers and software
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
saintbri
Donator
 
saintbri's Avatar
 
Offline
Posts: 76

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 166
Magic: 25 / 4220
Experience: 65%

Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
02-September-2010, 22:18

Hi

thank you for your response, please can you advise how to update drivers etc
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50704
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
02-September-2010, 22:25

Drivers are usually inside the image, which means flashing an up to date image.
The image you use is it old?


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
saintbri
Donator
 
saintbri's Avatar
 
Offline
Posts: 76

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 166
Magic: 25 / 4220
Experience: 65%

Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
02-September-2010, 22:30

Thank you

no the image is the most up to date eagle 5.1

never really tried any other images
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50704
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
02-September-2010, 22:34

This problem is since you have the box?


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,985

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 32767
Experience: 67%

Thanks: 1,668
Thanked 2,329 Times in 1,258 Posts
Join Date: May 2008
02-September-2010, 23:00

This could also be related to how the sound is connected and caused by the delay from the TV audio.

Please explain how you have your box connected up.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
saintbri
Donator
 
saintbri's Avatar
 
Offline
Posts: 76

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 166
Magic: 25 / 4220
Experience: 65%

Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
02-September-2010, 23:19

The db is connected directly from a single lnd

and scart lead from db direct to TV

The problem has been there since I have had the box not a major prob but just have to keep re booting which is.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,985

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 32767
Experience: 67%

Thanks: 1,668
Thanked 2,329 Times in 1,258 Posts
Join Date: May 2008
02-September-2010, 23:37

Sounds like a driver/image problem. Try Nabilosat Darkstar. Its a good solid image for the 500.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dabs For This Useful Post:
saintbri (02-September-2010)
Old
  (#10)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50704
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
03-September-2010, 00:01

and or high activity/heat/full var?
since reboot seems to solve


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
db500s, problem, sync


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox