Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, DB500s R.F. Modulator problems Help at DreamBox forum; is there any chance of you opening up the modulators and taking a few pictures...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 9088
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
21-August-2009, 23:18

is there any chance of you opening up the modulators and taking a few pictures


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
CANDP
Banned
 
CANDP's Avatar
 
Offline
Posts: 28

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 75
Magic: 9 / 2552
Experience: 3%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
22-August-2009, 00:10

Quote:
Originally Posted by hacienda View Post
is there any chance of you opening up the modulators and taking a few pictures
was going to ask the same thing Hacienda that would be a great help to loads of people i have gone through several modulators trying to get one to work so if this works for me it would be a great help cheers.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 9088
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
23-August-2009, 15:32

Any more news on this issue mate im really looking forward to being able to pump my 800 and 500 around all bedrooms in the house.
Ive got my modutator and have tryed all differant combinations of soldering the 180ohm resistor on the video input and cant get it to work.


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 9088
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
05-September-2009, 17:36

Im sorry to drag this up again but Ive been trying everything i can think off to get this working and can not seem to succeed.Ive soldered the resistor across pins 20 and 19 on the scart socket the inline then two inline.Any one out there with a TECKY head could help me please???????????

Ive tryed PMing big al but havnt had a reply so wondering if this is possible at all.


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
CANDP
Banned
 
CANDP's Avatar
 
Offline
Posts: 28

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 75
Magic: 9 / 2552
Experience: 3%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
29-October-2009, 00:17

Al any new on this i am still racking my brains with this problem i am currently using a tm box as a rf modulator but for some reason when i set the dm to widescreen with ethernet connected the tm box kicks in and takes over although it does not do this with the ethernet out ! seems strange to me.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
500s, help!!!!, modulator, problems


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox