Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dbox sky problem at DreamBox forum; I've changed a normal sky uk box to a (cccam-shared) dreambox 500, however, the picture breaks down a lot (very ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dbox sky problem
Old
  (#1)
JayTaph
Junior Member
 
JayTaph's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 611
Experience: 86%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 39
dbox sky problem - 20-August-2008, 15:18

I've changed a normal sky uk box to a (cccam-shared) dreambox 500, however, the picture breaks down a lot (very blocky). Sometimes it's every few seconds, sometimes it's ok for hours.

When i add other dishes (hotbird, astra1) with a disceq, their pictures are and stay perfect.

As soon as i move back to the sky uk box, the picture is stable again so I recon it has got to do with the dbox?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
johnnythefox
Permanent Banned
 
johnnythefox's Avatar
 
Offline
Posts: 64

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 147
Magic: 21 / 4752
Experience: 89%

Thanks: 10
Thanked 12 Times in 7 Posts
Join Date: Jan 2007
Location: timbuktoo
23-August-2008, 14:32

which Image are you using and which version CCcam, my mates using Gemini 4.2 and CCcam 2.08 , works perfect.............
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
JayTaph
Junior Member
 
JayTaph's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 611
Experience: 86%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 39
26-August-2008, 11:24

Quote:
Originally Posted by johnnythefox View Post
which Image are you using and which version CCcam, my mates using Gemini 4.2 and CCcam 2.08 , works perfect.............
I used pli (helenite, iolite AND jade). All the same. Breaks up 9 out of 10 times. Switching CCcam version does not change the problem.

However:

Changing to Gemini (4.4) solves the problem. My guess was that it was hardware related. The signal is weaker (canary islands) so the tuner might not be able to get the signal. But that would not explain why it works (much better) with gemini.

I guess there is a software-setting (in enigma problably) that is set different in Gemini, but your guess is as good as mine.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dbox, problem


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox