Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dm 800 dyndns at DreamBox forum; i have DM800 with enigma2 4.4 and an account dyndns which was working perfect in DB500 after i replaced the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dm 800 dyndns
Old
  (#1)
auditor
Donator
 
auditor's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1101
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
dm 800 dyndns - 09-November-2009, 09:38

i have DM800 with enigma2 4.4
and an account dyndns which was working perfect in DB500
after i replaced the box and i put exacly the same
setting my inadyn shows always Stopped even
the button next to it turns green .
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
sylo
Member
 
sylo's Avatar
 
Offline
Posts: 93

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 190
Magic: 31 / 4923
Experience: 62%

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 46
09-November-2009, 15:48

I had the same issue...
From what I discovered there is a slight path change in this Enigma version of inadyn.

1) Ensure your service is stopped
2) manually edit the inadyn_script.sh file as described below (in /var/script) and SAVE
3) chmod the file to 755
4) start the service


DAEMON=/usr/bin/inadyn
NAME=inadyn
DESC="InaDyn dynamic DNS Client"
INADYN_ON=1
INADYN_USERNAME=XXXXX
INADYN_PASSWORD=XXXXXX
INADYN_ALIAS=XXXXX.dyndns.org
UPDATE_PERIOD=600000
LOG_FILE_ON=1
LOG_NAME=/var/log/inadyn.log
DYN_SYSTEM_ON=0
[email protected]
PIDFILE=/var/run/inadyn.pid

leave the rest of your file untouched

Last edited by sylo; 09-November-2009 at 15:50..
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Question about dm800
Old
  (#3)
dsocket
Junior Member
 
dsocket's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 16
Experience: 2%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
Question about dm800 - 09-November-2009, 16:42

I would like to ask if dm800 is working fine with HD sat tv? did you experience some issues with HD channels ? thank you

Quote:
Originally Posted by auditor View Post
i have DM800 with enigma2 4.4
and an account dyndns which was working perfect in DB500
after i replaced the box and i put exacly the same
setting my inadyn shows always Stopped even
the button next to it turns green .
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
auditor
Donator
 
auditor's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1101
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
09-November-2009, 18:32

Quote:
Originally Posted by sylo View Post
I had the same issue...
From what I discovered there is a slight path change in this Enigma version of inadyn.

1) Ensure your service is stopped
2) manually edit the inadyn_script.sh file as described below (in /var/script) and SAVE
3) chmod the file to 755
4) start the service


DAEMON=/usr/bin/inadyn
NAME=inadyn
DESC="InaDyn dynamic DNS Client"
INADYN_ON=1
INADYN_USERNAME=XXXXX
INADYN_PASSWORD=XXXXXX
INADYN_ALIAS=XXXXX.dyndns.org
UPDATE_PERIOD=600000
LOG_FILE_ON=1
LOG_NAME=/var/log/inadyn.log
DYN_SYSTEM_ON=0
[email protected]
PIDFILE=/var/run/inadyn.pid

leave the rest of your file untouched
THANKS -THANKS ALOT , that was the bug
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
sylo
Member
 
sylo's Avatar
 
Offline
Posts: 93

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 190
Magic: 31 / 4923
Experience: 62%

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 46
11-November-2009, 11:11

Great to see it works now :-)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sylo For This Useful Post:
ulovsudhoven (14-November-2009)
Old
  (#6)
ulovsudhoven
Permanent Banned
 
ulovsudhoven's Avatar
 
Offline
Posts: 50

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 122
Magic: 16 / 2900
Experience: 90%

Thanks: 13
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2009
13-November-2009, 22:45

Quote:
Originally Posted by sylo View Post
I had the same issue...
From what I discovered there is a slight path change in this Enigma version of inadyn.

1) Ensure your service is stopped
2) manually edit the inadyn_script.sh file as described below (in /var/script) and SAVE
3) chmod the file to 755
4) start the service


DAEMON=/usr/bin/inadyn
NAME=inadyn
DESC="InaDyn dynamic DNS Client"
INADYN_ON=1
INADYN_USERNAME=XXXXX
INADYN_PASSWORD=XXXXXX
INADYN_ALIAS=XXXXX.dyndns.org
UPDATE_PERIOD=600000
LOG_FILE_ON=1
LOG_NAME=/var/log/inadyn.log
DYN_SYSTEM_ON=0
[email protected]
PIDFILE=/var/run/inadyn.pid

leave the rest of your file untouched
Thanx for your helpful post..working in nabilo image too
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dyndns


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox