Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, DM500 - CCcam - freezes at DreamBox forum; Hello, I am using CCcam for a while now (2.1.1 currently) and always suffered from freezes. I have very good ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DM500 - CCcam - freezes
Old
  (#1)
sylo
Member
 
sylo's Avatar
 
Offline
Posts: 93

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 190
Magic: 31 / 4356
Experience: 62%

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 45
DM500 - CCcam - freezes - 23-June-2009, 18:59

Hello,

I am using CCcam for a while now (2.1.1 currently) and always suffered from freezes.
I have very good peers that always have very good to exceptionnal ping.

In this CS world a freeze is not a problem as long as it is short and not too repetitive.
What I am suffering from is 5 to 10 freezes/hour that can last up to 30 seconds !

Would you be kind enough to orient me to specific tools, measures and/or logs I could produce or look at in order to trace those freezes back ?

Are there any specific logging softs ? I remember using such while playing with Gbox.

Thanks for your help !
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Charly20
Super Moderator
 
Charly20's Avatar
 
Offline
Posts: 3,404

Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 110 / 1101
Magic: 1134 / 31411
Experience: 6%

Thanks: 2,493
Thanked 1,468 Times in 773 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: in the skies...
23-June-2009, 19:08

on which channels / bouquet / pay tv do you suffer freezes?

Be specific.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
boknoy_ph
Super Moderator
 
boknoy_ph's Avatar
 
Offline
Posts: 2,392

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 23454
Experience: 57%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
23-June-2009, 19:53

could be the card you are trying to view cannot handle the traffic. determine the channel and pm your peer.


HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
cccamqueen
Permanent Banned
 
cccamqueen's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 887
Experience: 62%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2009
02-July-2009, 11:24

For freezes:Try to use HOP1 (or HOP2),about 20 peers,filter fakcards,ca.250 cards are enough,low ping peers.
I have mostly problems with NDS channels
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
maxdata755
Permanent Banned
 
maxdata755's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 14
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2009
04-July-2009, 12:45

Set only hop 1 + 2 receive from your peers ... and the same for send your peers to your clients ... block fakecards with I: parameters on prio file

regards

Maxdata755
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, dm500, freezes


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox