Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, DM500 ddns issue at DreamBox forum; Hi, i manage to set up 2 DM500 (img: PLI) from the very good guides on this site, thanks for ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
DM500 ddns issue
Junior Member
dhansen's Avatar
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 13
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Feb 2010
DM500 ddns issue - 07-March-2010, 12:52

Hi, i manage to set up 2 DM500 (img: PLI) from the very good guides on this site, thanks for those.

How ever im experiencing problems when entering ddns address on the client, im not getting any picture then, if i enter the IP it works fine. I have checked that ddns site is updated with correct IP. can someone help

Another thing i was wondering, is it possible to transfer the favorites list from box to another.

Reply With Quote
Super Moderator
boknoy_ph's Avatar
Posts: 2,392

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 23102
Experience: 57%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
07-March-2010, 16:03

1. check your ports if it is open and the ddns is updated correctly.
2. to transfer the favorites, use dreamboxedit.

HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
Reply With Quote
Sponsored Links
ivanovh's Avatar
Posts: 12,543

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1721
Magic: 4181 / 49989
Experience: 84%

Thanks: 2,419
Thanked 5,847 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 52
07-March-2010, 16:15

I guess you mean connecting over WAN not LAN.

Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3

Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
Reply With Quote
neural69's Avatar
Posts: 54

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 129
Magic: 18 / 2675
Experience: 19%

Thanks: 3
Thanked 9 Times in 8 Posts
Join Date: Oct 2009
09-March-2010, 08:47

What happens if you do a traceroute on your dyn url?

Does it result in the correct IP address? If it does not then that is your problem. :)
Reply With Quote


ddns, dm500, issue

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.