Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Dm500 Hd at DreamBox forum; Just got this dm500 hd. Can anybody please lead me how to upload a new image. Tried ftp did not ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dm500 Hd
Old
  (#1)
zoltar
Donator
 
zoltar's Avatar
 
Offline
Posts: 162

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 269
Magic: 54 / 7153
Experience: 78%

Thanks: 54
Thanked 13 Times in 13 Posts
Join Date: Nov 2008
Unhappy Dm500 Hd - 05-June-2010, 11:03

Just got this dm500 hd. Can anybody please lead me how to upload a new image. Tried ftp did not succeed & also tried dreamup all invain.

Any help is appriciated
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
supersonic2010
Guest
 
supersonic2010's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
05-June-2010, 11:38

I always flash mine via the web interface.

Code:
http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm500-hd-flashing-firmware-browser
You must make sure you have DHCP enabled in your router and if you are unsure of the IP log in to your router and check the IP of connected devices.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
indeed
Old
  (#3)
eikelstorm
Member
 
eikelstorm's Avatar
 
Offline
Posts: 33

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 87
Magic: 11 / 1927
Experience: 50%

Thanks: 66
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: May 2010
Location: :world:


Cool indeed - 05-June-2010, 23:02

i had the same with DreamEliteBH_DM500HD_10b.nfi nothing happend.
loaded OpenPLi-unstable-dm500hd-20100603.nfi with dreamup all works.
will try gemini2-500-dm500hd-20100429213237.nfi later to see diff.

now i dont see my dm500hd in my fritzbox...
the ip changed from 23 to 20, and the name.
Q; maybe because of the flash?

on the startpage it says lan1 & lan2 connected, but in networkpage only pc is listed?
dcc says connected and the web interface works too.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
supersonic2010
Guest
 
supersonic2010's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
05-June-2010, 23:19

Limit the number of ips in your router.
Mine was 1 - 254
Now 1 -10
This way just try all IPS until you find the one you need.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
eikelstorm
Member
 
eikelstorm's Avatar
 
Offline
Posts: 33

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 87
Magic: 11 / 1927
Experience: 50%

Thanks: 66
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: May 2010
Location: :world:


06-June-2010, 00:16

done that.... but its not a probl, dcc works web interface works.
its just my fritz dont show the dm500hd nomore nowhere nothing!
when i ad the ip from the dm500hd manual, fritz says already in use or somthing like that.

Last edited by eikelstorm; 06-June-2010 at 00:20..
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
meijelblackburn
Member
 
meijelblackburn's Avatar
 
Offline
Posts: 73

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 161
Magic: 24 / 4593
Experience: 46%

Thanks: 7
Thanked 6 Times in 4 Posts
Join Date: Mar 2008


06-June-2010, 16:01

I used dreamup with usb connected to dreambox 500hd.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
m404
Senior Member
 
m404's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 5121
Experience: 5%

Thanks: 5
Thanked 47 Times in 23 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Vienna
Age: 37


23-June-2010, 15:12

any reason why DM500HD flashing discussions are being made in the dbox2 subforums ?
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50665
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007


23-June-2010, 18:50

not anymore :)


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dm500


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox