Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dm500 remote doesn't work at DreamBox forum; Hello, I have a dm500, remote doesn't work. remote ok on dm600. I think ir.receiver, s1 knows more? What's the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dm500 remote doesn't work
Old
  (#1)
MBN
Junior Member
 
MBN's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 20
Experience: 2%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2007
dm500 remote doesn't work - 11-September-2010, 18:18

Hello,

I have a dm500, remote doesn't work.
remote ok on dm600.
I think ir.receiver, s1 knows more?
What's the type and freq. of the sensor?

Thnx MBN
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
tattooman
Super Moderator
 
tattooman's Avatar
 
Offline
Posts: 279

Level: 15 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 365
Magic: 93 / 10389
Experience: 62%

Thanks: 452
Thanked 260 Times in 116 Posts
Join Date: Apr 2008
11-September-2010, 18:42

i have seen that on couple of clones
remove case and check is ir cable is correctly attached


Proud member of Rory's 101 clan
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
dm500, doesn't, remote, work


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox