Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, DM500 wont read card at DreamBox forum; My Dm500s (Possible clone) doesnt recognise my sky card, Im using pli jade, with cccam 2.10 and newcas 1.62. Ive ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DM500 wont read card
Old
  (#1)
smokey
Junior Member
 
smokey's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 596
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 47
DM500 wont read card - 28-November-2008, 21:48

My Dm500s (Possible clone) doesnt recognise my sky card, Im using pli jade, with cccam 2.10 and newcas 1.62.

Ive spent most of today searching through foums, but cannot figure it out, to rub salt into the wounds, Ive got three dm500s running on gemini, all of which recognise the card and clear the channels. I cant get into the files on these boxes, as they are part of an existing network and are password protected!!!!

Any help, in idiot proof form would be very much appreciated
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 33124
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 52
28-November-2008, 22:19

just run the card directly in CCcam, and not via NewCS


   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
smokey
Junior Member
 
smokey's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 596
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 47
28-November-2008, 23:01

Thanks for the prompt reply, but, forgive me for this one......how?
I have deleted newcs, and reinstalled cccam 2.10, but still no card found`

feelin pretty thick right now!!
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
maxqvist
Junior Member
 
maxqvist's Avatar
 
Offline
Posts: 13

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 34
Magic: 4 / 1045
Experience: 38%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
28-November-2008, 23:26

check your cccam cfg config for card reading

Last edited by maxqvist; 28-November-2008 at 23:32..
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
smokey
Junior Member
 
smokey's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 596
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 47
01-December-2008, 19:14

Working fine now!!!!

Many apologies for my stupidity, I hadnt told the box which cam to use!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
card, dm500, read


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox