Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Dm500s 2.5"hdd (pvr) at DreamBox forum; Hi Has there ever existed a DM500S PVR? I was going to buy i Chinese DM500S I few weeks ago ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dm500s 2.5"hdd (pvr)
Old
  (#1)
smasseman
Junior Member
 
smasseman's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 124
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2010
Dm500s 2.5"hdd (pvr) - 24-October-2010, 19:53

Hi

Has there ever existed a DM500S PVR?

I was going to buy i Chinese DM500S I few weeks ago but then I saw a black DM500S and I thought that it could be fun to see how the black looked so I bought it. It cost only $5 more so it was no big deal. But I was very surprised when I got the box. The paper box says 2.5"HDD (PVR). What is that, a 500 PVR!? Has there been a DM500S with PVR or have the Chinese guys made it up then selves just for fun? Does anybody know if there have ever been a DM500S with PVR for real?

cheers
smasseman
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
faccione
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
 
faccione's Avatar
 
Offline
Posts: 334

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 401
Magic: 111 / 13605
Experience: 7%

Thanks: 48
Thanked 158 Times in 71 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Montecarlo
24-October-2010, 20:54

if you plug an Ethernet HardDrive it becomes a PVR... just a "trick" to cheat you
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
smasseman
Junior Member
 
smasseman's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 124
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2010
24-October-2010, 22:04

Quote:
Originally Posted by faccione View Post
if you plug an Ethernet HardDrive it becomes a PVR... just a "trick" to cheat you
I read somewhere that the 500 have to cheep CPU so recording never gets 100%. I tried with one of mine 500 and it did not work very well. So if DM500 is to bad for recording then it is strange that they put PVR on the box.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
faccione
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
 
faccione's Avatar
 
Offline
Posts: 334

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 401
Magic: 111 / 13605
Experience: 7%

Thanks: 48
Thanked 158 Times in 71 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Montecarlo
24-October-2010, 22:10

Quote:
Originally Posted by smasseman View Post
I read somewhere that the 500 have to cheep CPU so recording never gets 100%. I tried with one of mine 500 and it did not work very well. So if DM500 is to bad for recording then it is strange that they put PVR on the box.
If they have no ethic cloning someone else hardware and software, do you thing they will have concerns writing bulls**t on the box or on the user manual?

I bought an OpenBox S9 HD with the PVR statement written on the box... I thought was like the 800HD using an embedded HardDrive, and the size of the box was confirming my thoughts ... when I received it I discovered that was PVR connecting an external HD to the USB port !!!!

So they can state whatever they wants... including "500S clone is PVR if is capable to record at least 1 second of video on a non-specified non-volatile memory"

Cheers
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
smasseman
Junior Member
 
smasseman's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 124
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2010
24-October-2010, 22:10

Here is a picture of the box.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
(pvr), 2.5"hdd, dm500s


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox