Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Dm500s disconnecting Issue, HELP please. at DreamBox forum; Firstly I would like to say I have read the threads already on this issue, but as there was no ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dm500s disconnecting Issue, HELP please.
Old
  (#1)
AfyB
Junior Member
 
AfyB's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 600
Experience: 12%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2011
Dm500s disconnecting Issue, HELP please. - 15-February-2012, 03:09

Firstly I would like to say I have read the threads already on this issue, but as there was no definitive answer, I am asking if anyone has a direct solution now as the threads are quite old.

I have only 10 clients on a BM500s but once more than 6 are connected at the same time, clients start to drop off. I have set up the cccam.conf file, i have DNS running in the router. I have tried a TP link Router, it did not solve the problem. I have run a debug log too, but nothing very apparent from it. Any one got any suggestions, they would be most welcome. I have noticed the ECM for a couple of clients is very high in 24 hours, over 11000, but they are defo not pay servers, that's for sure.

I am using pli image 3. using dyndns to host. Only using cccam 2.1.4. Sly Uk white card. I do not downhop with peers.

F: user pass 1 0 0 ( 0:0:1 )
C: host user pass no

Those are the examples of my f and C lines. Any more info required please ask. I do have a short section of the debug file if you need me to post it. :-)
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Meekat
Permanent Banned
 
Meekat's Avatar
 
Offline
Posts: 196

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 301
Magic: 65 / 6353
Experience: 4%

Thanks: 52
Thanked 102 Times in 64 Posts
Join Date: Mar 2011
15-February-2012, 03:21

Quote:
Originally Posted by AfyB View Post
Firstly I would like to say I have read the threads already on this issue, but as there was no definitive answer, I am asking if anyone has a direct solution now as the threads are quite old.

I have only 10 clients on a BM500s but once more than 6 are connected at the same time, clients start to drop off. I have set up the cccam.conf file, i have DNS running in the router. I have tried a TP link Router, it did not solve the problem. I have run a debug log too, but nothing very apparent from it. Any one got any suggestions, they would be most welcome. I have noticed the ECM for a couple of clients is very high in 24 hours, over 11000, but they are defo not pay servers, that's for sure.

I am using pli image 3. using dyndns to host. Only using cccam 2.1.4. Sly Uk white card. I do not downhop with peers.

F: user pass 1 0 0 ( 0:0:1 )
C: host user pass no

Those are the examples of my f and C lines. Any more info required please ask. I do have a short section of the debug file if you need me to post it. :-)
You have already posted a very similar thread here which barney replied too http://www.eurocardsharing.com/f31/d...g-cccam-384215

I,d recommend oscam for your receiver and card anyway mate.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
AfyB
Junior Member
 
AfyB's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 600
Experience: 12%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2011
15-February-2012, 03:23

For some reason I can not edit that first thread? You recommend Oscam to read the card and CCcam to share? Is there a tutorial handy for this as i'm a noob to any other softcams?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Meekat
Permanent Banned
 
Meekat's Avatar
 
Offline
Posts: 196

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 301
Magic: 65 / 6353
Experience: 4%

Thanks: 52
Thanked 102 Times in 64 Posts
Join Date: Mar 2011
15-February-2012, 03:36

Quote:
Originally Posted by AfyB View Post
For some reason I can not edit that first thread? You recommend Oscam to read the card and CCcam to share? Is there a tutorial handy for this as i'm a noob to any other softcams?
No i would recommend oscam to read and share your card and cccam or even mgcamd as your client emu..there is plenty of info here and elsewhere for this so do some searching m8 you will get there..see what is available for download in your pli jade server then just upgrade your binary for oscam.

There is images plastered all over the net for your box that is CCcam and oscam ready but i would,nt use that tbh unless you are competent at editing cfg files for your particular card!
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Meekat For This Useful Post:
Barney2222 (15-February-2012)
Old
  (#5)
AfyB
Junior Member
 
AfyB's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 600
Experience: 12%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2011
15-February-2012, 15:37

It's like starting from scratch again. I'm in the process of taking my cccam server to another address today to identify whether it is my ISP that is causing the issue...other than that I am also thinking of buying a Dm800hd as I know this has a more powerful processor which can only be a positive.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
disconnecting, dm500s, issue, please.


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox