Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, DM800 and peers at DreamBox forum; I can not belived !!! When I put cccam.cfg from my DM600 to my DM800, DM800 is blocked?! After several ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
DM800 and peers
jarjartv's Avatar
Posts: 422

Level: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 452
Magic: 140 / 11827
Experience: 9%

Thanks: 147
Thanked 277 Times in 128 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
Angry DM800 and peers - 04-August-2008, 02:35

I can not belived !!!

When I put cccam.cfg from my DM600 to my DM800, DM800 is blocked?!

After several hour "fight" my decision is that DM800 (enigma 3.7) can not handle "so many" peers !!!

I have 130 peers on my DM600 and he work fine, w/o any problems.

In DM800 i have 10 peers and he work fine too. But when i chenge config files, DM800 blocked totaly (NIC can not get IP, screen is black and so on).

I try all that i can invent. Finaly i start delete peers (only for test ofcorse) and when peers approach round about 30 or 40 - O MIRACLE, DM800 start working normaly.

This problem return me a year ago when i use GBOX. But GBOX on DM500 with 220 peers is a diferent situation !!!

This f***** piece of technology is make me mad. First was optical out problem with latest images ( i try Gemini, PLI, Nemesis ...) now this, with peers.

Did any body have decision for this nonsens problem?
Do not tell me to make a PC server, please ;)

Cheers, ...., cheers, ..., cheers, ..., cheers ..., what about I am tolking for?! ..., Cheers

Last edited by jarjartv; 04-August-2008 at 09:53..
Reply With Quote
Special Friends
marvin's Avatar
Posts: 476

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 479
Magic: 158 / 13983
Experience: 19%

Thanks: 70
Thanked 170 Times in 119 Posts
Join Date: Nov 2006
04-August-2008, 10:41

Temperature is the biggest problem with a DM. If you've got so many peers the DM may be so busy it heats up. I would recommend having the server on a seperate machine if you can. However, if not, make sure you have swap activated and the DM is cool enough.

Gentoo Linux - Nexus-s, Linux VDR - 2 x ATSC HD cards, Hauppauge PVR 500 for analog US Cable, 3 x Hauppauge MVP's running Vomp on VDR, UK TV on IPTV.

Not a single sat dish at the moment. :-(
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to marvin For This Useful Post:
jarjartv (04-August-2008)
Sponsored Links


dm800, peers

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.