Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, DM800 choppy HD channels - please help! at DreamBox forum; I have the following setup: DM800 with Gemini 3.80 Fixed dish with 4 LNBs (19e, 16e, 1w, 13e) Spawn DiseqC ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DM800 choppy HD channels - please help!
Old
  (#1)
Everblue
Junior Member
 
Everblue's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 860
Experience: 25%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2008
Age: 40
DM800 choppy HD channels - please help! - 11-October-2008, 10:22

I have the following setup:

DM800 with Gemini 3.80
Fixed dish with 4 LNBs (19e, 16e, 1w, 13e)
Spawn DiseqC switch
Self channel search (not by using a preset)


My system works great, but SOMETIMES (not always) the following happens, and its a bit annoying:

1. I select an HD channel (for example HD SUISSE), and the picture is 'choppy' with some freezing
2. I then put it on another channel (any channel)
3. Put it again on the same HD channel and it works fine
4. If it still is choppy I repeat 2 and 3 until it works (sometimes I have to do this a couple of times)

Please note this happens rarely and even with different HD channels - I have not yet found a 'pattern' of when this happens.

I would really appreciate if someone can tell me how to fix this!

Thanks in advance



E'Blue
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
dreamboy
Member
 
dreamboy's Avatar
 
Offline
Posts: 99

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 198
Magic: 33 / 6173
Experience: 94%

Thanks: 31
Thanked 23 Times in 18 Posts
Join Date: Apr 2007
11-October-2008, 11:49

i have DM800 since June with GP 3.60 and it is working fine all the HD channel, i put exhaust fan on the top of the receiver.....
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 8278
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
11-October-2008, 11:56

ive got a 800 and been doing a lot of reading in the last week or so and it just seems ramdom with these machines and the popular verdict is that with time dream multimedia will iron these glitches out its just trial and error until then.

its just seems to me they have released them to soon.


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Everblue
Junior Member
 
Everblue's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 860
Experience: 25%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2008
Age: 40
11-October-2008, 12:19

Well as long as it can be fixed via software updates, I can live with that.

If not....
   
Reply With Quote
DM 800 choppy HD channels....
Old
  (#5)
k_to
Junior Member
 
k_to's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
Smile DM 800 choppy HD channels.... - 31-October-2008, 16:46

I have a DM800 and Sky Sports 1 HD and Channel 4 HD have pixels interupptions all the time. It is only these two channels. It happends after they changes freq.

Any other with this problem I would be grateful for help.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
swiss3g
Junior Member
 
swiss3g's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 72
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
02-November-2008, 01:08

it's strange....now j have problem with TSI !! (
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
lamai
Junior Member
 
lamai's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 324
Experience: 47%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2008
Age: 40
09-November-2008, 01:30

are there many HD channels out at the moment or is it very new?
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
FELIX
Junior Member
 
FELIX's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2230
Experience: 93%

Thanks: 39
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
09-November-2008, 01:40

Quote:
Originally Posted by Everblue View Post


My system works great, but SOMETIMES (not always) the following happens, and its a bit annoying:

1. I select an HD channel (for example HD SUISSE), and the picture is 'choppy' with some freezing
2. I then put it on another channel (any channel)
3. Put it again on the same HD channel and it works fine
4. If it still is choppy I repeat 2 and 3 until it works (sometimes I have to do this a couple of times)

I also have the same problem in both two DreamBox 800 with HD channels, helps only restart box
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
channels, choppy, dm800, help!


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox