Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dm800 menu freezing at DreamBox forum; Hi, recently received my Dm800(clone). Managed to flash ok with gemini. My problem is when I move quickly with remote ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dm800 menu freezing
Old
  (#1)
can57
Junior Member
 
can57's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 131
Experience: 21%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
dm800 menu freezing - 30-September-2009, 23:20

Hi, recently received my Dm800(clone). Managed to flash ok with gemini.
My problem is when I move quickly with remote through the bouqets it freezes and wont respond. Tried diff remote and same problem(with new batteries). I have to keep constantly rebooting.
My question is should I flash a new image or is it possibly the remote sensor?
Any suggestions for this newbie greatfully accepted
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
geo1
Member
 
geo1's Avatar
 
Offline
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 3946
Experience: 69%

Thanks: 18
Thanked 5 Times in 3 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 49
11-November-2009, 11:52

just dont zap quickly and your problem is solved.Anyway why zap quickly.....is that a new hobby !!!!!!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
techie
Templars
 
techie's Avatar
 
Offline
Posts: 201

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 305
Magic: 67 / 9079
Experience: 21%

Thanks: 40
Thanked 132 Times in 46 Posts
Join Date: Oct 2007
Location: Astra 28.2E
12-November-2009, 17:52

Quote:
Originally Posted by can57 View Post
Hi, recently received my Dm800(clone). Managed to flash ok with gemini.
My problem is when I move quickly with remote through the bouqets it freezes and wont respond. Tried diff remote and same problem(with new batteries). I have to keep constantly rebooting.
My question is should I flash a new image or is it possibly the remote sensor?
Any suggestions for this newbie greatfully accepted

Ummm!

Gemini images are not built for clones.....
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23150
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
12-November-2009, 19:52

put nabilosat v.12 works great on clones no lagg on remote.
make sure you get the patched version save loading second stage bl on....
i use on my genuine dm800 but ive put on to a friends clone and can not see any differance in zapping times/remote lagg instant same as my box.
seems a very stable image i have had no lock ups of any kind
foz


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611

   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dm800, freezing, menu


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox