Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dont get any ip on boot at DreamBox forum; need some help. i played around with my dreambox dm800 hd, and now i cant get the ip adr or ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dont get any ip on boot
Old
  (#1)
emilc
Senior Member
 
emilc's Avatar
 
Offline
Posts: 108

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 210
Magic: 36 / 5079
Experience: 40%

Thanks: 11
Thanked 11 Times in 10 Posts
Join Date: Sep 2009
dont get any ip on boot - 14-September-2009, 03:08

need some help. i played around with my dreambox dm800 hd, and now i cant get the ip adr or dhcp whem booting the box while holdin down the power button. it only says ***stop***. it boot normaly everything else work normaly. i have found a couple of guides saying that i have to telnet to the box too get in serial terminal to retur "dhcp" mode. but every time i telnet i dont get the setup menu up where you should press "S". the only thing i get is. where you have too enter your login... someone plz help me...
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50690
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
14-September-2009, 07:50

When you boot normally you cannot find the ip with your remote in the setup menu?


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
neohack
General Manager
 
neohack's Avatar
 
Offline
Posts: 316

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 390
Magic: 105 / 10567
Experience: 61%

Thanks: 56
Thanked 181 Times in 63 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: eurocardsharing.com
14-September-2009, 08:10

Use your router and check what ip is designated for your box. I am assuming your box is not booting the previous image installed.


DM's 500 (GP4.7) - 600 (GP4.7) - 800 HD (Pli)
StarTrack 2014 (E2 PKteam)

2 CCcam Debian Servers + 7020 (PLi) Backup
--------------------------------------------------------------
* Top 10 tricks for a smooth CCcam Server Here
* Update all of your cards with 1 simple Click Here

--------------------------------------------------------------
Things which matter most must never be at the mercy
of things that matter least.
~ Goethe

--------------------------------------------------------------
Happy with the post, well.. you can always hit
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Shindig
Member
 
Shindig's Avatar
 
Offline
Posts: 32

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 85
Magic: 10 / 2059
Experience: 40%

Thanks: 4
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Age: 37
14-September-2009, 08:50

Has the bootloader been updated.
Some earlier boxes wont take Bootloader 70 and show up that sort of message at the start.

Flashing with bootloader 69 using dreamup cures this.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
emilc
Senior Member
 
emilc's Avatar
 
Offline
Posts: 108

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 210
Magic: 36 / 5079
Experience: 40%

Thanks: 11
Thanked 11 Times in 10 Posts
Join Date: Sep 2009
14-September-2009, 11:51

when the box is up and runing, then i can se the box from the from. and it gets a ip adr. it even pass internet connection when i test it from the box. i havent flash the box. the only thing that i didt was createing a backup of the image using telnet commands, when the box was fully booted.. i have tryed to restore the image via telnet but it gives some error saying not founded or something like that

no bootloader has not been updated. its a bootloader 70. from the factory. (its a clone)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
boot


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox