Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dream 800 HD no HDMI ?? at DreamBox forum; i am confused i am thinking of going HD for the 1st time, the dm800hd looks like the best candidate ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dream 800 HD no HDMI ??
Old
  (#1)
kuky3
Member
 
kuky3's Avatar
 
Offline
Posts: 55

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 131
Magic: 18 / 3645
Experience: 27%

Thanks: 43
Thanked 20 Times in 12 Posts
Join Date: Jun 2008
Location: In my house - actually it's only nearly mine
Red face dream 800 HD no HDMI ?? - 08-January-2011, 20:52

i am confused
i am thinking of going HD for the 1st time,

the dm800hd looks like the best candidate for me .... however,
no HDMI ?????????????

and there are a L or M version tuner ????????
ummmm
but mostly the bit that holds me back is no HDMI ???????

thanks in advance for any wise words
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
GazC
Junior Member
 
GazC's Avatar
 
Offline
Posts: 26

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 70
Magic: 8 / 1823
Experience: 83%

Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: Manchester
Age: 50
08-January-2011, 21:23

It isn't a problem. They don't have licence for HDMI to HDMI cable.

Cable provided is a modified DVI out (with audio) to HDMI connection for your TV. It works.

GazC
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GazC For This Useful Post:
kuky3 (08-January-2011)
Sponsored Links
Old
  (#3)
OldSpice
ECS Expert
 
OldSpice's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 6630
Experience: 45%

Thanks: 7
Thanked 22 Times in 18 Posts
Join Date: Sep 2010
08-January-2011, 23:09

Dm800 will soon Die !

Invest in the new 800se.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,227

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 736
Magic: 409 / 21851
Experience: 47%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
08-January-2011, 23:26

YES Thats true or for same cash get a vu+duo
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
su4cs
Junior Member
 
su4cs's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 13
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2011
09-January-2011, 19:25

Have the dm800 with the dvi>hdmi adaptor, that comes with the box. It work perfect with sound. But in the new cvs-image, i think there is a hdmi-bug from dreammedia. I have no sound with this new image :-(
Regards SU
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
hansb
Donator
 
hansb's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
04-February-2011, 20:22

you got to have a DVI full cable DVI_HDMI you have audio

gr hansb
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
lokomotiva
Banned as CardFaker
 
lokomotiva's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 54
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2011
Thumbs up 04-February-2011, 20:48

Quote:
Originally Posted by hansb View Post
you got to have a DVI full cable DVI_HDMI you have audio

gr hansb

i think he means dvi to hdmi converter
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dream, hdmi


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox