Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Dreambox and SkyHD off of same LNB? at DreamBox forum; Hiya, Please forgive the complete newbie question, but can i run a DM500+ alongside of a SkyHD box off of ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dreambox and SkyHD off of same LNB?
Old
  (#1)
Daemonic
Junior Member
 
Daemonic's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 218
Experience: 34%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 38
Dreambox and SkyHD off of same LNB? - 23-March-2009, 17:09

Hiya,

Please forgive the complete newbie question, but can i run a DM500+ alongside of a SkyHD box off of the same dish and LNB? i.e. can i split the coax into two, or does it not work like that, would i have to run a seperate cable?

Ill be moving house in a couple of months, so i will probably get a second dish with motor once i get used to the Dreambox and everything :)
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 8294
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
23-March-2009, 23:10

you can but you cant just split the coax you will need to use a dual lnb but both recievers will only be able to use the sat the dish is pointing at at any one time and if you want your hd card to get bskyb hd services the that will be 28.2d east

or run the coax to your dreambox the use the loop though to your sky hd box


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Daemonic
Junior Member
 
Daemonic's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 218
Experience: 34%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 38
27-March-2009, 18:30

thanks for the info, i have a quad lnb at the moment on my dish, so could use the additonal ouputs that used to be used for multiroom. i understand that id be limited to 28.2E with my current dish setup

surely the loop through would not work for both boxes at once, as this would be the same as splicing the coax in two??
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dreambox, lnb?, skyhd


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox