Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, dvbs2 channels on dm800 at DreamBox forum; helle i'm speaking about dvbs2 channels like orange package on hotbird when i make satellite scann on my dm800 all ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dvbs2 channels on dm800
Old
  (#1)
manyoo england
Banned as Payserver
 
manyoo england's Avatar
 
Offline
Posts: 67

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 152
Magic: 22 / 4520
Experience: 8%

Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Join Date: Oct 2007
dvbs2 channels on dm800 - 12-February-2009, 02:33

helle

i'm speaking about dvbs2 channels like orange package on hotbird
when i make satellite scann on my dm800 all channels enter except those channels with dvbs2
and i know that dm800 support dvbs2 signal transmition

can you tell me what i should do or have to get those channels

thank you
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
hamster08
Banned as Payserver
 
hamster08's Avatar
 
Offline
Posts: 877

Level: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 637
Magic: 292 / 17335
Experience: 49%

Thanks: 194
Thanked 256 Times in 182 Posts
Join Date: Aug 2008
12-February-2009, 11:44

is your satellite properly alligned
because if it is, no reason the channel shouldn't show up after a scan:
update your satellite.xml file
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
kellouk
Donator
 
kellouk's Avatar
 
Offline
Posts: 524

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 502
Magic: 174 / 13963
Experience: 10%

Thanks: 165
Thanked 203 Times in 135 Posts
Join Date: Jun 2008
12-February-2009, 13:32

Try this for xml file: satellites.xml generator
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
LeFit
Junior Member
 
LeFit's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1459
Experience: 9%

Thanks: 11
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: May 2008
25-February-2009, 02:02

It seems that automatic scanning or 1-satellite "manual" scanning (DVB-S2 & with network) don't take QPSK/8PSK option, into account (sees the difference between DVB-S and DVB-S2, but all DVB-S2 transponders are stored with "QPSK" option)

I deleted manually all the DVB-S2 / 8PSK transponders (read them with DCC, deteted them there, then wrote so to the DM), then I scanned them manually "network no", with the correct values (with the DM itself)

Worhe fint now.


LeFit
DM800HD, Newnigma, CCcam 2.3.0
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
LeFit
Junior Member
 
LeFit's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1459
Experience: 9%

Thanks: 11
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: May 2008
26-February-2009, 09:14

Quote:
Originally Posted by LeFit View Post
Worhe fint now.
Oops...

Works fine now!


LeFit
DM800HD, Newnigma, CCcam 2.3.0
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
channels, dm800, dvbs2


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox