Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, EPG problem at DreamBox forum; I just loaded a new image on my dreambox 600PVR and now my EPG is only for 2 programs. Normally ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
EPG problem
Old
  (#1)
kwendonadi
Junior Member
 
kwendonadi's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
Age: 44
EPG problem - 30-September-2008, 22:20

I just loaded a new image on my dreambox 600PVR and now my EPG is only for 2 programs. Normally it was for over one day.
Does anybody know how to adjust this?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
jarjartv
Donator
 
jarjartv's Avatar
 
Offline
Posts: 422

Level: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 452
Magic: 140 / 13345
Experience: 9%

Thanks: 147
Thanked 277 Times in 128 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
21-October-2008, 15:41

I had problem with EPG on dm500. After new image was loaded, EPG was unavailable?! After reflash all go OK. Difference form your case was that EPG not work generally (at any channel).

May be have more elegant way, but i solve my problem in "hard" way (like my friend say: " Format C: " always work!)

Cheers


Member of Trusted Peers
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
problem


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox