Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, First post please go easy and help! at DreamBox forum; Hello and thanks to all for this fine site. Just recently bought an eagle box, seemingly it works the same ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
First post please go easy and help!
Old
  (#1)
BillyBullens
Junior Member
 
BillyBullens's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 15
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2008
Age: 61
First post please go easy and help! - 02-December-2008, 20:23

Hello and thanks to all for this fine site.

Just recently bought an eagle box, seemingly it works the same way as the Dream500 so please excuse me if I've posted in ther wrong section but here goes.

I set the receiver up last week with eagle version 4 on and uploaded the ccam2010 and eagle panel. All via the eagle server and everything is working fine, digiTV is on and up to that point all was well.

i then read the cardsharing tutorial over and over agin and with the help of another member, i have downloaded the Dreambox control centre. got myself set up with dynDNS without any problems.

Now this is where my problems have started. it's been said to me that i have to get the port 12000 open ready for cardsharing. well this isnt happening for me.

i've read the port forward guide over and over and over again. but the problem i seem to be having is 1. my router is not in the router list (I have a talktalk connection) and 2. the router is connected to the computer by a BT wireless adaptor and no matter how i try, whenever I go to the canyouseeme site, it says the connection is blocked.

Is there any way to get this fecking port open. i seem to have grinded to a halt after getting so much done in such a short space of time.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
jimgrim
Senior Member
 
jimgrim's Avatar
 
Offline
Posts: 134

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 240
Magic: 44 / 5655
Experience: 62%

Thanks: 31
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 53
02-December-2008, 21:48

Billy is your PC / Reciever/ Router all showing connected on DCC?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
kingjamie
Junior Member
 
kingjamie's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 16
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Location: Uk
Age: 46
02-December-2008, 23:28

Billy. can you connect to your router via internet explorer via typing in 192.168.1.1?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 29083
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 50
02-December-2008, 23:40

Quote:
Originally Posted by BillyBullens View Post

i've read the port forward guide over and over and over again. but the problem i seem to be having is 1. my router is not in the router list (I have a talktalk connection) and 2. the router is connected to the computer by a BT wireless adaptor and no matter how i try, whenever I go to the canyouseeme site, it says the connection is blocked.

Is there any way to get this fecking port open. i seem to have grinded to a halt after getting so much done in such a short space of time.
Welcome to the ECS!
If your router is not in the list which guide are you using ???
What make and model number is your router? Are you sure you have a router and not just a wireless modem ?
if you can`t open the port theres not much point in going to www.canyouseeme.***
Please fill us in on the missing info!


   
Reply With Quote
Old
  (#5)
BillyBullens
Junior Member
 
BillyBullens's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 15
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2008
Age: 61
03-December-2008, 09:57

Many thanks for the replies chaps.

I have moved on a bit.

The router I have WAS listed on the portforward site, but not under talktalk and I have resolved the 12000 problem. The canyouseeme site now confims I have the port open

I have contact with the dreambox and router and everything is looking good

Once again thanks all
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
easy, help!, post


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox