Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Frequency Problem with dreambox 500s at DreamBox forum; Dear sirs, I need some help from members of his sites experience some difficulty for a long time with the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Frequency Problem with dreambox 500s
Old
  (#1)
plovdiv
Junior Member
 
plovdiv's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1576
Experience: 52%

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
Frequency Problem with dreambox 500s - 28-October-2009, 02:20

Dear sirs,
I need some help from members of his sites experience some difficulty for a long time with the frequencies with my db 500s. I noticed some frequencies are overtaking other frequencies.
For example at Turksat-42E, when I scan freq.11.830 ver. It start to replace channels from 12.729 ver. And vise versa.
Anyone has any idea how can I get channels from both frequencies with my 500s, SIF-TEAM image.
I run it many times 1.Automatic transponder Scan, 2. Automatic Multisat Scan, 3. Manual Transponder Scan. 4. I make sure both frequencies are there-Transponder Edit.
I will be most grateful if someone can help me in this matter. Many thanks in advance to all of you. Thank you
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
freedream22
ECS Master
 
freedream22's Avatar
 
Offline
Posts: 671

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 564
Magic: 223 / 14459
Experience: 58%

Thanks: 49
Thanked 185 Times in 135 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 29
28-October-2009, 11:40

Did you try dreamedit sw ?
Try it and import channels using satcodx files (Satellite Control Center SatcoDX)

cheers!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
plovdiv
Junior Member
 
plovdiv's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1576
Experience: 52%

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
01-November-2009, 03:50

Quote:
Originally Posted by freedream22 View Post
Did you try dreamedit sw ?
Try it and import channels using satcodx files (Satellite Control Center SatcoDX)

cheers!
yes, i tried all, but still got this problem, any solution for this from someone, please. thank you
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
geo1
Member
 
geo1's Avatar
 
Offline
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 3948
Experience: 69%

Thanks: 18
Thanked 5 Times in 3 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 49
11-November-2009, 11:21

change the brand of your diseq switch.most probable the diseq brand you have bought is not compatible with dreambox.So choose another brand and preferably dont buy a 1.2 compatible diseq prefer to get a 1.1 version or 1.0
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
500s, dreambox, frequency, problem


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox