Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Gbox Card Sharing at DreamBox forum; Hi all, I have two cards (sky england and viasat sweden), and I want to share them. I am running ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
Gbox Card Sharing
Junior Member
anotony1's Avatar
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Mar 2008
Gbox Card Sharing - 11-March-2008, 17:59

Hi all,

I have two cards (sky england and viasat sweden), and I want to share them. I am running gbox v2.1 on DM7020.

How do I set it up?

Any help will be appreciated.


(11-March-2008 18:03)

I managed to run gbox 2.24 on DM7025, and everything works fine. But my peers say that I appear not sharing any card (I appear yellow).

Do you know the solution for this please?

Kind Regards,


Last edited by anotony1; 11-March-2008 at 18:03.. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
Junior Member
dukeupload's Avatar
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 1110
Experience: 62%

Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
11-March-2008, 20:11

yellow is not a bad peer.
that could be one thing:
If a peer (in this case you) does not have any card to share (no local no virtual), but there can be an exception you having a card to share local or virtual but a peer has already reached the maximum amount of the cards per provider without using your card will see you as yellow.

(11-March-2008 20:16)
my answer was incomplete there could be something else too, that is: level of sharing you give your peers at the end of their d-lines in your cwshare. A0 A0 is 0 what they will get, except the people using the gbox 2.1c

Last edited by dukeupload; 11-March-2008 at 20:16.. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
Sponsored Links
Senior Member
mrboobs's Avatar
Posts: 136

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 242
Magic: 45 / 6394
Experience: 71%

Thanks: 14
Thanked 12 Times in 9 Posts
Join Date: Oct 2007
15-March-2008, 19:59

did you try to put only one card in dream to see if works that way?
Reply With Quote
Senior Member
giannisgr41's Avatar
Posts: 120

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 224
Magic: 40 / 6242
Experience: 96%

Thanks: 14
Thanked 15 Times in 12 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: Greece
16-March-2008, 08:43

does you gbox recongize your card?if you use gbox suite or gbox share control check if you card is shown inside the slots.
if yes give him you gline so he can see your card.
Reply With Quote


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.