Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Help CCcam problem at DreamBox forum; hello i have a problem with my cccam. im using 2.2.1 . My users dont get all the channels. They ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Help CCcam problem
Old
  (#1)
inotec
Donator
 
inotec's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 851
Experience: 25%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Location: Ergens in nl
Age: 37
Help CCcam problem - 20-November-2011, 21:42

hello

i have a problem with my cccam.
im using 2.2.1 .
My users dont get all the channels.
They can see all thenormal channel but not the film an sport schannels.
At home i can see them but other users dont.

please advice


:notworthy:
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 56936
Experience: 26%

Thanks: 4,306
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
20-November-2011, 22:10

What card are you talking about ??

if $kyuk card you talk about it has been well discussed already then you'll need to read up on Oscam as that will be the only soloution to be able to view all channls from this provider as CCcam support has long since died and is no longer capable due to Lack of support .

-----
Barney2222




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
thanks
Old
  (#3)
inotec
Donator
 
inotec's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 851
Experience: 25%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Location: Ergens in nl
Age: 37
thanks - 20-November-2011, 22:14

Hello

Thanks for your fast reply.
I am talking about a canal digital nl card.
Never had problems with it but now it doesnt work any more.
I already installed the dm800 new software and also new cccam.
I have only 8 users and they cant see the sport and movie channels any more so f.....g strange.

Quote:
Originally Posted by Barney2222 View Post
What card are you talking about ??

if $kyuk card you talk about it has been well discussed already then you'll need to read up on Oscam as that will be the only soloution to be able to view all channls from this provider as CCcam support has long since died and is no longer capable due to Lack of support .

-----
Barney2222


:notworthy:
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 56936
Experience: 26%

Thanks: 4,306
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
20-November-2011, 22:21

Have you checked your card Entitlements ??
perhaps you failed to catch an update which may have left your card now expired ?
if so it may be an idea to leave card in original box overnight to update ?




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
already donn
Old
  (#5)
inotec
Donator
 
inotec's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 851
Experience: 25%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Location: Ergens in nl
Age: 37
already donn - 20-November-2011, 22:26

hi

i already maked the card active again.
But also you can see if its local or shared.
When i go to the movie channels i see sci\dev blablabla

Quote:
Originally Posted by Barney2222 View Post
Have you checked your card Entitlements ??
perhaps you failed to catch an update which may have left your card now expired ?
if so it may be an idea to leave card in original box overnight to update ?
(20-November-2011 23:33)
what about my cccam config file ?
i just taked a fresh one from the internet and added my users.
can you send me your cccam cfg file without the lines ?
i am curiuos how your cfg file looks they told me that you can delete almost everything in the file you dont use


:notworthy:

Last edited by inotec; 20-November-2011 at 22:33.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, problem


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox