Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, help with dreamboxes pls at DreamBox forum; a good box for cardsharing ok guys i have a dm500 which i have been using for card sharing but ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
help with dreamboxes pls
Old
  (#1)
roy123
Senior Member
 
roy123's Avatar
 
Offline
Posts: 130

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 236
Magic: 43 / 5646
Experience: 44%

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2010
help with dreamboxes pls - 09-February-2011, 02:25

a good box for cardsharing

ok guys i have a dm500 which i have been using for card sharing but its coming to the end of it life and i was looking a box to upgrade to.

im not sure what box to get is there any point getting a sd verson these days eg dm500?
i had decided to get a dm800pro with the new turner in it. but then i find across people on the site saying it has network limitations and dosent perform well as sever? which i hadnt heard b4.

after searching the site for over a hr i could only find this on it

"only thing to remember.. the 800 is NOT thought to be a server...

10-12 lines is max.. then stability starts going downhill...

for myself.... 8k-800--->> only used for viewing... :)

2yrs... oozoon/gemini... total of about 3 crashlogs... if that...

my 2cents...

cold007"


my questions is this true? have they not sorted this with the newer dm800pro verson?

i run between 25 -30 clients on my dm500, would the dm800pro have problems handling that?

if so can any1 help me with what box would suit me best?

just trying to do my homework b4 i buy the box
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
boknoy_ph
Super Moderator
 
boknoy_ph's Avatar
 
Offline
Posts: 2,391

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 27352
Experience: 56%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
09-February-2011, 07:02

1. buy the box and use it as client
2. make your OLD dm500 as server
3. or get a dedicated old pc as linux server


HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 50500
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,424 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
09-February-2011, 07:42

wtf is a dm800pro???

you mean a 800se??

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#4)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 24001
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
09-February-2011, 20:35

dm800 pro is a clone with the the latest m revision tuner (that still flickers on 4 x sly hd channels with out inline amp lol)
foz


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611

   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to foz For This Useful Post:
cold007 (09-February-2011)
Old
  (#5)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 50500
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,424 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
09-February-2011, 22:12

then it isnt dm?..>

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#6)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,542

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1720
Magic: 4180 / 57581
Experience: 83%

Thanks: 2,419
Thanked 5,850 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 54
09-February-2011, 22:14

Those damn clones...







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ivanovh For This Useful Post:
cold007 (09-February-2011)
Old
  (#7)
roy123
Senior Member
 
roy123's Avatar
 
Offline
Posts: 130

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 236
Magic: 43 / 5646
Experience: 44%

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2010
11-February-2011, 10:11

Quote:
Originally Posted by boknoy_ph View Post
1. buy the box and use it as client
2. make your OLD dm500 as server
3. or get a dedicated old pc as linux server
ok so if i use the new box as a client will it not make my ecm times bigger ? because i get everything a hop further away?
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 50500
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,424 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
11-February-2011, 10:18

Quote:
Originally Posted by roy123 View Post
ok so if i use the new box as a client will it not make my ecm times bigger ? because i get everything a hop further away?
no--> you use the 500 as SERVER:--->> adding flines--->

on your hd box-->> add clines...

its not a security/connection problem-.-->

as long as both boxs are on the same internal ip range...

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#9)
roy123
Senior Member
 
roy123's Avatar
 
Offline
Posts: 130

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 236
Magic: 43 / 5646
Experience: 44%

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2010
14-February-2011, 02:43

Quote:
Originally Posted by cold007 View Post
no--> you use the 500 as SERVER:--->> adding flines--->

on your hd box-->> add clines...

its not a security/connection problem-.-->

as long as both boxs are on the same internal ip range...

cold007

yeah ok nps thanks i know what you mean.

is there any other hd dreamboxes i could get which would be good as i sever so i dont have to run the 2 boxes?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dreamboxes


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox